Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z tyłu głowy mam już długi czas imiona jakie bym nadała ale na razie głośno o tym nie myślęA myslałyście juz nad imionami?
Ja też jeszcze nie myślę [emoji4]A myslałyście juz nad imionami?
Dla chłopca nie mamy. Moje typy to Ignas, Bartosz, Michał, Rafał a meza to Aleksander. Na Ignasia się nie zgadza.A myslałyście juz nad imionami?
Zanim planowałam ciążę, mówiłam że moja córka będzie miała na imię Liwia, albo Ewa. Dla syna nie mam, ale na pewno bez litery r [emoji16]A myslałyście juz nad imionami?
Nie mogło być inaczej [emoji6] świetna wiadomośćCześć Dziewczyny ja już po wizycie i USG !Zarodek 0.39 cm i bijące serduszko poza tym wszystko ok jak na ten czas ciąży Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie