Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dziewczyny czym się smarujecie ? W 1 ciąży smarowalam się olejem kokosowym i teraz odkad zobaczyłam 2 kreski tez się nim smaruje, ale może macie cos innego ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero zaczynam się smarować jak coś wystaje [emoji4] Na szczęście rozstępów brak, ale przy córce przytyłam 22kg. Brzuch miałam ogromny.Dziewczyny czym się smarujecie ? W 1 ciąży smarowalam się olejem kokosowym i teraz odkad zobaczyłam 2 kreski tez się nim smaruje, ale może macie cos innego ?
[emoji23][emoji23] made my Day!Nie smaruję niczym, ale jestem po grubej stronie mocy i kilka rozstępów więcej różnicy mi nie zrobi
No wlasnie u mnie tez brak rozstępów i chciałbym to utrzymać ok perfecta. A ona tłustą, nie tłustą?Ja dopiero zaczynam się smarować jak coś wystaje [emoji4] Na szczęście rozstępów brak, ale przy córce przytyłam 22kg. Brzuch miałam ogromny.
Dla mnie najlepsza jest Perfecta na rozstępy.
Nie strasz bo ja mam brata bliźniakaNie kazdego chyba bym się zaplakala gdyby się okazało że to bliźniaki. Pozniej bym to zaakceptowala, a pozniej zaharowala z trójką nie, osobiscie dziękuję
Mąż ma brata bliźniaka ale na szczęście ,,ilosc" dzieci zależy od kobiety moja córka moze miec bliźniaki [emoji23]
Ciężko mi to określić, ale dość dobrze się wchłania. Generalnie chodzi o to żeby brzuch nawilżać. Na początku wystarczy smarowanie oliwką dla dzieci jeśli masz potrzebę. Ale tak naprawdę i tak wiele zależy od tego czy masz skłonności do rozstępów [emoji4]No wlasnie u mnie tez brak rozstępów i chciałbym to utrzymać ok perfecta. A ona tłustą, nie tłustą?
[emoji23] moze Cię ominieNie strasz bo ja mam brata bliźniaka
Chyba nie mam... Mama moja po 2 ciazach nie ma, ja po 1 tez nie mam... wiec genetycznie chyba nie mam. Ale wolę dmuchać na zimneCiężko mi to określić, ale dość dobrze się wchłania. Generalnie chodzi o to żeby brzuch nawilżać. Na początku wystarczy smarowanie oliwką dla dzieci jeśli masz potrzebę. Ale tak naprawdę i tak wiele zależy od tego czy masz skłonności do rozstępów [emoji4]
Ja miałam cudownego Palmersa na rozstępy i teraz chciałam kupic to nie wiem co jest grane nigdzie go nie ma albo wycofują albo zmieniają coś więc też z chęcią się dowiem co polecacieDziewczyny czym się smarujecie ? W 1 ciąży smarowalam się olejem kokosowym i teraz odkad zobaczyłam 2 kreski tez się nim smaruje, ale może macie cos innego ?
W pierwszej ciąży też palmersa używałam, kupowałam w rossmanie ale nie wiem czy teraz jest bo narazie na zwykłym balsamie lecęJa miałam cudownego Palmersa na rozstępy i teraz chciałam kupic to nie wiem co jest grane nigdzie go nie ma albo wycofują albo zmieniają coś więc też z chęcią się dowiem co polecacie