reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Gratulacje @Jivka, podwójne gratulacje @agnieszkaaa88 :) u mnie w rodzinie były bliźniaki i bałam się że branie clo mi w nich pomoże, a na 32m² byłoby ciężko we 4, a teraz tylko marzę żebyśmy były z fasolką we dwójkę zdrowi/zdrowe a wszystko będzie super.
Z innej beczki, umawialyscie może już prenatalne? Nie wiem jak jest z terminami a boję się za wcześnie to zrobić po ostatnich przebojach, do tego wg usg fasolka jest młodsza od om i w sumie nie wiem pod jaki termin powinnam je wykonywać/umawiać
Ja właśnie dziś umówiłam usg prenatalne na 25.04. Powiedziałam Pani rejestratorce w którym jestem obecnie tyg. i pomogła dobrać termin tak, żeby był 12 tydz i 1 dzień. Mam pytanie czy robicie też Pappę? Czy tylko usg prenatalne?

U mnie narazie pęcherzyk, tp 21 listopad

Załączniki

• 15531882628252402606729669748752.jpg
    15531882628252402606729669748752.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 81
Witamy witamy :) gratulacje i dużo zdrówka :* czy mogę zapytać co było przyczyną utraty w 19tc?
Pewnie że możesz, ale nie wiem czy chcę Was straszyć [emoji4] Do 17tc moja ciąża była idealna, wtedy okazało się że córka 6 latka przechodzi rumień zakaźny który jest bardzo niebezpieczny dla kobiet w 2 trymestrze. Jak zaczęłam czytać to mi wyszło że miałam wcześniej wszystkie objawy więc to ja przyniosłam wirusa do domu. Jak trafiłam do szpitala sytuacja była ciężka, rokowania bardzo złe i miałam wywoływane poronienie.
Witam serdecznie
Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, termin wychodzi na 21 listopada
Gratuluję wszystkim!
Cześć!

Mi poqiedzial wczoraj lekarz, ze jak 17.04 bedzie wszystko okej i wporzasiu to da skierowanie na badania krwi, moczu i wlasnie badania prenatalne. Teraz mam 5-6tydz a jak na wizyte pojde to bedzie 9-10. :) i potem sie umowie

Gratulacje :D bliźniaki to chyba szczyt marzeń. Dużo odpoczywaj ;)
Nie kazdego;) chyba bym się zaplakala gdyby się okazało że to bliźniaki. Pozniej bym to zaakceptowala, a pozniej zaharowala z trójką;) nie, osobiscie dziękuję:)
Mąż ma brata bliźniaka ale na szczęście ,,ilosc" dzieci zależy od kobiety ;) moja córka moze miec bliźniaki [emoji23]

reklama
A ja wizytuje za tydzień. Będzie to 8 tc. Jeśli ma być serduszko to bedzie. Szybko leci ten czas... dopiero co bylam w 5 tc na becie i myslalam, gdzie te 3 tygodnie do usg A to już za tydzień... :)

Do góry