Malami1303
Fanka BB :)
Ale czy przy krwawieniu mnie zbadaA nie da rady do innego?...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czy przy krwawieniu mnie zbadaA nie da rady do innego?...
Najlepsze życzenia urodzinowe dla SynkaHej! I ja nieśmiało dołączę! Piszę nieśmiało bo w listopadzie zaszłam w ciąże i gdy poszłam na 1 usg w 7 tyg to okazało się,że pęcherzyk był pusty Strasznie się boję, że znów coś będzie nie tak, tymbardziej czytając wasze historie.Jestem teraz w 4 tc i termin mam na 20.11.2019.Nie robiłam bety, poprostu zrobiłam test i odrazu wyszła druga kreska.wizytę mam 20 marca ale bede dopiero w 5 tc i nie wiem czy coś będzie widać. Mam już synka który dziś obchodzi 4 latka
Ale czy przy krwawieniu mnie zbada
Hej! I ja nieśmiało dołączę! Piszę nieśmiało bo w listopadzie zaszłam w ciąże i gdy poszłam na 1 usg w 7 tyg to okazało się,że pęcherzyk był pusty Strasznie się boję, że znów coś będzie nie tak, tymbardziej czytając wasze historie.Jestem teraz w 4 tc i termin mam na 20.11.2019.Nie robiłam bety, poprostu zrobiłam test i odrazu wyszła druga kreska.wizytę mam 20 marca ale bede dopiero w 5 tc i nie wiem czy coś będzie widać. Mam już synka który dziś obchodzi 4 latka
Dzwoniłam wczora powiedział zeby przyjść tak jak się umawialiśmy czyli 21
Nie ma skrzepowa czy to krwawienie się nasila? są skrzepy? jeśli się nasili to na Twoim miejscu poszłabym na pogotowie
Trochę wiecej krwawię niż wczorajNie ma skrzepow
Hej! I ja nieśmiało dołączę! Piszę nieśmiało bo w listopadzie zaszłam w ciąże i gdy poszłam na 1 usg w 7 tyg to okazało się,że pęcherzyk był pusty Strasznie się boję, że znów coś będzie nie tak, tymbardziej czytając wasze historie.Jestem teraz w 4 tc i termin mam na 20.11.2019.Nie robiłam bety, poprostu zrobiłam test i odrazu wyszła druga kreska.wizytę mam 20 marca ale bede dopiero w 5 tc i nie wiem czy coś będzie widać. Mam już synka który dziś obchodzi 4 latka