Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni.. i tak bardzo chciałabym do Was dołączyć!! Jestem jeszcze 2 dni przed terminem miesiączki, boje się zrobić test, że znów zobaczę tylko jedną kreskę wszystkim Was bardzo gratuluje!!! I życzę dobrego samopoczucia!
reklama
Lena142
Fanka BB :)
Hehe ja to samo [emoji23] ale też mam nawyk sprawdzania temperatury bo od kiedy się dowiedzialam utrzymuje się u mnie na poziomie 37 do 37,3 max bo przy poprzednich sytuacjach jak było coś nie tak i czułam się gorzej przed poronienie właśnie bardzo rosła..Ja co rano łapie się za cycki i sprawdzam czy bolą. Dzisiaj spałam 12h szok. Wstawialam tylko siku i spałam dalej. Nie mam apetytu. Cycki dziś słabiej bolą ale jestem do tylu jakoś...
Lena142
Dziękujemy i liczymy że do nas dołączysz, czekamy cierpliwie na Twoje dwie kreseczkiCześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni.. i tak bardzo chciałabym do Was dołączyć!! Jestem jeszcze 2 dni przed terminem miesiączki, boje się zrobić test, że znów zobaczę tylko jedną kreskę wszystkim Was bardzo gratuluje!!! I życzę dobrego samopoczucia!
Cześć dziewczyny chciałam dołączyć i ja podczytuje was od początku powstania wątku bo cicho liczyłam że też nam się uda i chyba się udało termin @ przypadał na dziś ale że jestem niecierpliwa to zrobilam pierwszy test 10.03 i pojawiła się na nim bardzo słaba prawie niewidoczna kreska ale powtarzałam testy codziennie no i wydaje mi się że ciemniała więc jestem dobrej myśli
Lena142
[emoji3590] Witamy i gratulacjeCześć dziewczyny chciałam dołączyć i ja podczytuje was od początku powstania wątku bo cicho liczyłam że też nam się uda i chyba się udało termin @ przypadał na dziś ale że jestem niecierpliwa to zrobilam pierwszy test 10.03 i pojawiła się na nim bardzo słaba prawie niewidoczna kreska ale powtarzałam testy codziennie no i wydaje mi się że ciemniała więc jestem dobrej myśli
Psiara1996
Nawet słaba kreseczka to ciąża GratulacjeCześć dziewczyny chciałam dołączyć i ja podczytuje was od początku powstania wątku bo cicho liczyłam że też nam się uda i chyba się udało termin @ przypadał na dziś ale że jestem niecierpliwa to zrobilam pierwszy test 10.03 i pojawiła się na nim bardzo słaba prawie niewidoczna kreska ale powtarzałam testy codziennie no i wydaje mi się że ciemniała więc jestem dobrej myśli
Lena142
Niech się dzieje ale tylko dobre! [emoji4]Jeszcze nie dziękuje bo wizyte u gina mam dopiero 06.04ale mam nadzieje że do tego czasu nic nie będzie się działo
No tak bo mam już w domu dwie córeczki więc lepiej żeby to było spokojnych 9 miesięcyNiech się dzieje ale tylko dobre! [emoji4]
reklama
Anastka_92
Będzie wszystko dobrze. Czasami objawy ciąży mogą ustępować, ale nie martw się. To nie świadczy o tym, że dzieje się coś złego. Trzymam kciukiJeszcze nie dziękuje bo wizyte u gina mam dopiero 06.04ale mam nadzieje że do tego czasu nic nie będzie się działo