reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni.. i tak bardzo chciałabym do Was dołączyć!! Jestem jeszcze 2 dni przed terminem miesiączki, boje się zrobić test, że znów zobaczę tylko jedną kreskę :( wszystkim Was bardzo gratuluje!!! I życzę dobrego samopoczucia! :)

reklama
Ja co rano łapie się za cycki i sprawdzam czy bolą. Dzisiaj spałam 12h szok. Wstawialam tylko siku i spałam dalej. Nie mam apetytu. Cycki dziś słabiej bolą ale jestem do tylu jakoś...
Hehe ja to samo [emoji23] ale też mam nawyk sprawdzania temperatury bo od kiedy się dowiedzialam utrzymuje się u mnie na poziomie 37 do 37,3 max bo przy poprzednich sytuacjach jak było coś nie tak i czułam się gorzej przed poronienie właśnie bardzo rosła..

Cześć dziewczyny! Czytam Was od kilku dni.. i tak bardzo chciałabym do Was dołączyć!! Jestem jeszcze 2 dni przed terminem miesiączki, boje się zrobić test, że znów zobaczę tylko jedną kreskę :( wszystkim Was bardzo gratuluje!!! I życzę dobrego samopoczucia! :)
Dziękujemy:) i liczymy że do nas dołączysz, czekamy cierpliwie na Twoje dwie kreseczki :)

Cześć dziewczyny chciałam dołączyć i ja :) podczytuje was od początku powstania wątku bo cicho liczyłam że też nam się uda i chyba się udało termin @ przypadał na dziś ale że jestem niecierpliwa to zrobilam pierwszy test 10.03 i pojawiła się na nim bardzo słaba prawie niewidoczna kreska ale powtarzałam testy codziennie no i wydaje mi się że ciemniała więc jestem dobrej myśli :)

Cześć dziewczyny chciałam dołączyć i ja :) podczytuje was od początku powstania wątku bo cicho liczyłam że też nam się uda i chyba się udało termin @ przypadał na dziś ale że jestem niecierpliwa to zrobilam pierwszy test 10.03 i pojawiła się na nim bardzo słaba prawie niewidoczna kreska ale powtarzałam testy codziennie no i wydaje mi się że ciemniała więc jestem dobrej myśli :)
[emoji3590] Witamy i gratulacje:)

Nawet słaba kreseczka to ciąża :) Gratulacje

Jeszcze nie dziękuje bo wizyte u gina mam dopiero 06.04ale mam nadzieje że do tego czasu nic nie będzie się działo :)

reklama
Jeszcze nie dziękuje bo wizyte u gina mam dopiero 06.04ale mam nadzieje że do tego czasu nic nie będzie się działo :)
Będzie wszystko dobrze. Czasami objawy ciąży mogą ustępować, ale nie martw się. To nie świadczy o tym, że dzieje się coś złego. Trzymam kciuki

Do góry