asiakkk94
Fanka BB :)
Ja dostałam już leki ale i tak niepokój jestNo właśnie.. A ja pierwsze usg dopiero we wtorek. Więc nawet nie wiem co tam jest grane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam już leki ale i tak niepokój jestNo właśnie.. A ja pierwsze usg dopiero we wtorek. Więc nawet nie wiem co tam jest grane
Ja niby juz na usg pęcherzyk widziałam ale dostałam jeszcze skierowanie na krew i mocz przed kolejnym usg żeby sprawdzić czy wszystko gra i chyba jeszcze dopłacę za bete.. Będę chyba spokojniejsza jak zobaczę czy rośnie czy co.. Nie wiem czy nie jestem przewrazliwiona już ale po tych wszystkich przejściach też mam pełno obawJa dostałam już leki ale i tak niepokój jest
Powodzenia [emoji3590][emoji3590]Zobaczymy po 16 będę miała już wyniki
Wynik 14?Ja juz po drugiej becie, wyniki ok 14.. Zaczynaja bolec piersi a wczoraj pytalam Was czy tylko mnie nie bolą Jestem dobrej mysli!! [emoji173]
Ja juz po drugiej becie, wyniki ok 14.. Zaczynaja bolec piersi a wczoraj pytalam Was czy tylko mnie nie bolą Jestem dobrej mysli!! [emoji173]
Pierwsza byla w poniedzialek wynik 972.3 a dzis sie okazeA pierwsza była kiedy? I jaki był wynik?
Ok godziny 14Wynik 14?