Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Od zapłodnienia minęło ( u mnie wg apki ) 5 t i 2 dni a to 6 tc. Ja posługuje się zaczetymi tygodniami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To podobnie jest u mnie. Ostatnia miesiączka 30.01.2019. W apce 5 tydz. 4 dzień. I na usg też w środę miałam 5 tydz.1 dzieńMi apka pokazuje skończone, czyli dzisiaj jestem 5 w 5 d a ostatnia miesiączka 29.01. Myślałam, ze powinnam rozumieć to jako ze jestem w 6 tyg. ale okazało się, ze usg i gin tez operują tymi skończonymi bo jak w środę byłam na usg to mam na nim napisane 5w1d.
Na blogu Mamaginekolog dziś wyczytałam, że lekarze posługują się aktualnym tygodniem a nie zaczynajacym się. Więc liczą u nas 5 tydz.Ja jestem 5+5 a to jest 6 tydzień. Jak w śr będę przykładowo w 6+1 to będe już w 7tyg
To pewnie wiesz jak dlugo pregnyl utrzymuje sie w organizmie?Ale masz juz dzieci? Czy mialas jalies poronienia?
Ja 2.5 roku probowalam zajsc w ciaze, pozniej inseminacja i dopiero in vitro pomoglo i to za pierwsza stymulacja i pierwszym transferem [emoji3590]
Ovitrelle niby do 10 dni, chociaż mi raz trzymał sie 11 [emoji849] i narobil mi nadzieji..To pewnie wiesz jak dlugo pregnyl utrzymuje sie w organizmie?
A obserwujecie wydzielinę z pochwy? Jaka ma barwę u Was? To moja pierwsza ciąża i nie wiem, co jest normalne a co nie...
To podobnie jest u mnie. Ostatnia miesiączka 30.01.2019. W apce 5 tydz. 4 dzień. I na usg też w środę miałam 5 tydz.1 dzień
No ja mialam dawke 5000 j.m. ale w takim razie czekam grzecznie jeszcze bo dzis 11 dzien od zastrzyku. Juz bym chciala wiedziec czy sie udalo.Ovitrelle niby do 10 dni, chociaż mi raz trzymał sie 11 [emoji849] i narobil mi nadzieji..
Pregnyl zalezy jaka dawka, ale kolo 12-15 jal pisaly dziewczyny na innych forach, ja nigdy pregnyl nie stosowałam