Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Cześć!Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć? Termin wg pierwszego usg na którym zobaczyłam pęcherzyk ciążowy to 4 listopad [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć!Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć? Termin wg pierwszego usg na którym zobaczyłam pęcherzyk ciążowy to 4 listopad [emoji3590]
Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć? Termin wg pierwszego usg na którym zobaczyłam pęcherzyk ciążowy to 4 listopad
Zoltkowy czy ciążowy? Najpierw pojawia się ciążowy a potem w środku ciałko żółte czyli pęcherzyk zoltkowyWitajcie. U mnie termin na 5 listopada. 1 marca były 2 kreseczki Tak się złożyło, że akurat miałam zaplanowane usg na 6 marca. Na razie na usg widoczny pęcherzy żółtkowy.
Pani doktor mówiła o żółtkowym.Zoltkowy czy ciążowy? Najpierw pojawia się ciążowy a potem w środku ciałko żółte czyli pęcherzyk zoltkowy
U mnie 5 marca było widać pęcherzyk ciążowy narazie. Który to tydzień?Pani doktor mówiła o żółtkowym.
To u mnie jednak młodsza ciąża. Podczas usg lekarz mówił, że to między 4 a 5 tygodniem. Mam wpisane 5 tydz i 1 dzień +- 10 dni. Więc pewnie urodzisz przede mnąZaczął się 6 tydz.
Jaki antybiotyk?A któż to wie Niestety jestem teraz chora. Mam zapalenie oskrzeli. I jestem na antybiotyku. Bardzo się martwię czy wszystko będzie w porządku...