reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Hej! Mam termin co prawda 18.10. Ale Was poczytuje [emoji4].
@madziolina_p leć po ten test bo czekam na wynik jak na kolejny odcinek NA WSPOLNEJ! :)
Powodzenia Kochane!!!

Hej! Mam termin co prawda 18.10. Ale Was poczytuje [emoji4].
@madziolina_p leć po ten test bo czekam na wynik jak na kolejny odcinek NA WSPOLNEJ! :)
Powodzenia Kochane!!!
hehe, no ja mam trochę plamien ale kilka kropel i to ciemnych, jak się podcieram to też trochę widać, ale są od wczoraj A zawsze przed okresem to pół dnia i był. Mam 3 dnispoznienia, jak do 16 nie dostanę to wiąże do rosmana.

reklama
W ogóle dziewczyny, co ja wczoraj odj.. numer wykręciłam... :/ Poszłam do szefa pogadać, mam taką pracę, że lepiej dać znać wcześniej żeby zastępstwo ogarnęli niż później, więc chciałam zakomunikować, że to listopada jestem tylko. No i wtedy coś we mnie pękło i się poryczałam! Przed szefem! JPRDL! Że miałam jechać do Ischgl, że nie mam gdzie mieszkać póki nie wybuduję domu, że nie chcę siedzieć w domu, że wolę pracować.. Jak taka absolutnie niezrównoważona osoba! PRZED SZEFEM, K...A! Nie macie pojęcia, jak mi teraz głupio... Wiecie, jak taki dzieciak "A mama mi nie chce kupić lodaaaaa a ja chcę lodaaa". Chcę się zapaść pod ziemię!
A potem wróciłam do domu i ryczałam mężowi, że się poryczałam przed szefem :D Ja się nie nadaję do ciąży chyba :p
Hahaha zaczyna się:) czeka nas wesołe 9 msc p9dczas, których bedziemy ryczec, śmiać się, wkur*&*c, skakać sobie do gardeł.
Przestan szef zrozumie :) ma dzieci ? Tymbardziej ;)

Do góry