asiakkk94
Fanka BB :)
16:40Ja też nie pozwalam sobie póki co na radość i błogie fantazjowanie o wózkach, imionach.. Jutro wizyta serduszkowa i po mału łapie mnie ogromny stres na którą masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16:40Ja też nie pozwalam sobie póki co na radość i błogie fantazjowanie o wózkach, imionach.. Jutro wizyta serduszkowa i po mału łapie mnie ogromny stres na którą masz wizytę?
Biorę od 5tygodniaBierzesz encorton?
Pięknie że serduszko bije to najważniejsze tez miałam plamienie i zwolnienie 2 tyg mam leżeć i odpoczywać, nie dźwigać więc wiem co to znaczy ale tak trzeba tez mam zawsze dzień zaplanowany w pracy ale cóż fasolki są najważniejsze![emoji846]Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina i usłyszałam bijące serducho Dodatkowo dostałam L4 na miesiąc (bo trochę plamię od krwiaka ale podobno mam się nie niepokoić) i nie wiem co ja będę przez tyle czau robić. Wcześniej można powiedzieć że byłam pracoholiczką całę dnie miałam zaplanowane i nawet w niedzielę coś sobie wymyślałam, żeby się nie nudzić a teraz? Hm.. może w końcu nauczę się piec ciasta?
Powodzenia głowa do góry wiem co czujesz nie martw sie ja mam wizytę w piątek i tez się boję [emoji846][emoji123]16:40
Super teraz tylko będzie dzieciątko zdrowo rosło odpoczywaj :*Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina i usłyszałam bijące serducho Dodatkowo dostałam L4 na miesiąc (bo trochę plamię od krwiaka ale podobno mam się nie niepokoić) i nie wiem co ja będę przez tyle czau robić. Wcześniej można powiedzieć że byłam pracoholiczką całę dnie miałam zaplanowane i nawet w niedzielę coś sobie wymyślałam, żeby się nie nudzić a teraz? Hm.. może w końcu nauczę się piec ciasta?
Wspaniale, że słyszałaś serduszko [emoji3590] w którym tyg jesteś?Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina i usłyszałam bijące serducho Dodatkowo dostałam L4 na miesiąc (bo trochę plamię od krwiaka ale podobno mam się nie niepokoić) i nie wiem co ja będę przez tyle czau robić. Wcześniej można powiedzieć że byłam pracoholiczką całę dnie miałam zaplanowane i nawet w niedzielę coś sobie wymyślałam, żeby się nie nudzić a teraz? Hm.. może w końcu nauczę się piec ciasta?
Super. Dbaj o siebie.Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina i usłyszałam bijące serducho Dodatkowo dostałam L4 na miesiąc (bo trochę plamię od krwiaka ale podobno mam się nie niepokoić) i nie wiem co ja będę przez tyle czau robić. Wcześniej można powiedzieć że byłam pracoholiczką całę dnie miałam zaplanowane i nawet w niedzielę coś sobie wymyślałam, żeby się nie nudzić a teraz? Hm.. może w końcu nauczę się piec ciasta?