reklama
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
Nigdy aż tak bardzo nie panikowalam... Wielka ulga naprawdę. Dzięki dziewczyny bo już myślałam że zglupialam i sama sobie tą ciąże wmawiam...
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...Ja dopiero 4t5d a już muszę ogarniać wolne. Bo w pracy dźwiganie i chemia.
Gratulacje [emoji3590]To będziemy obydwie czekały jak ja szpilkach do tego 8.a który u Ciebie teraz tydzień??
@Vinszka 6tydz.i 5 dni QUOTE]Ja juz czekam jak na szpilkach[emoji28][emoji16][emoji16]
U mnie dzis 6tydzien i 4 dni wiec gonie Cie [emoji28][emoji28][emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczynki mam betę 859,34
Patuśkaa
Fanka BB :)
Narazie wzięłam opiekę na starszego od razu dwa dni bo urlopu by mi nie dali. I jak coś to do rodzinnego pójdę do czasu wizyty. Mam takich, że się spokojnie da dogadać.Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...
Anusiak1990
A ja Wam powiem że raz byłam w ciąży z córką, raz z synem i w
Herbata z imbiremDziewczyny co polecacie na mdłości tak mnie mdli że szok apetyt mam ale potem tragedia :// może ktoś ma sprawdzone sposoby bo już pije wodę przegotowaną a to dopiero początek ;/
aga9921
Dzięki zaraz robię bo naprawdę nie fajne to :-|Herbata z imbirem
Anusiak1990
Jak to nie pomoże to sa jeszcze tanletki do ssania one tez sa na bazie imbiru. Poszukam nazwy to Ci podam. Jeśli cie to pocieszy W tamtej ciazy nie ruszalam sie bez woreczkow do przedszkola mialam 15minut drogi a zaliczalam 3 smietniki i tak to trwalo do 15tc rano wieczor i poludnie. Dlatego pojecie poranne mdlosci jest delikatnym slowemDzięki zaraz robię bo naprawdę nie fajne to :-|
reklama
Ja dostałam od ginekologa mało tego mam gina na NFZ poszłam z wynikiem bety a miałam 638 ,i powiedziałam że się rok starałam o ta ciążę , i na w chce jej stracić a pracę mam ciężka , fizyczna i przy olejach, smarach, kwasach i bez niczego wypisał mi na miesiąc L4 na wymioty [emoji6]
Ja dokładnie to samo. Powiedziałam w pracy wysłali mnie na urlop i jak najszybciej mam załatwić sobie l4. Tyle że nikt mi nie da dopoki nie będzie widać...