reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Boże dziewczyny jak tak was czytam to nawet nie miałam pojęcie że tyle może być problemów z ciążą. Tylko proszę nie hejtujcie mnie. Mam prawie 18 lat jestem w 6 tyg ciąży i zupełnie nie wiem jak sobie mam teraz poradzić. Powinnam brać jakieś leki prawda? I powinnam iść do lekarza, to wiem. Dalej nie mam pojęcia, błagam pomóżcie
Jedyne co powinnaś brać to kwas foliowy i w 7 tygodniu iść do lekarza

reklama
Ciąża nie była planowana?
Z pewnością masz teraz mętlik w głowie, ale z czasem wszystko się ułoży.
Najważniejsze żebyś się nie załamywała.
Boże dziewczyny jak tak was czytam to nawet nie miałam pojęcie że tyle może być problemów z ciążą. Tylko proszę nie hejtujcie mnie. Mam prawie 18 lat jestem w 6 tyg ciąży i zupełnie nie wiem jak sobie mam teraz poradzić. Powinnam brać jakieś leki prawda? I powinnam iść do lekarza, to wiem. Dalej nie mam pojęcia, błagam pomóżcie

Dziewczyny jak nie wiem też macie takie wielkie brzuchu [emoji846]hmm ja mam dość duży a 7tyg mam nadzieję że to ok

To wcale nie musi być 5 tydz. Gdybym się kierowała okresem to byłabym już prawie w 9 tyg a jestem w 7. Więc pewnie zapłodnienie było później niż myślisz
Nie ma innej opcji mąż wyjechał 4 marca... 3 się żegnalismy... 5 bolał mnie brzuch jak co miesiąc na owu... Więc albo jej nie ma albo nie wiem nie widać jeszcze...

Dziewczyny jak nie wiem też macie takie wielkie brzuchu [emoji846]hmm ja mam dość duży a 7tyg mam nadzieję że to ok
To moja druga a brzuch płaski, tylko ... Ja mam 4+6, także co tu ma odstawać? [emoji23][emoji28]

Może już czas na wątek brzuszków? Aż jestem ciekawa jak to u was wygląda. Wiem, że dużo chętniej dziewczyn wrzucają zdjęcia jak się ma do tego wątek prywatny. Można by pomyśleć o tym [emoji848]

reklama
Właśnie nie robiłam bety. Dowiedziałam się w niedzielę więc stwierdziłam że lekarz powinien cos stwierdzić.
Kochana to skoro uwazasz ze owu mialas 5 to liczmy ze zagnieżdżenie bylo 12dpo czyli dopiero w tamtym tygodniu masz ta sama sytuacje co ja. Noe denerwuj sie i czekaj wiemze sie łatwo mowi ale pomysl ze ja przechodze to samo i tez czekam. Za kilka miesiecy bedziemy sie z tego smiac

Do góry