aga9921
Fanka BB :)
moja koleżanka brała lekarz mówił że to najlepsze witaminki ale nie wiem właśnieJa właśnie biorę mama DHA Premium +
Dodatkowo mam przyjmować jeszcze kwas foliowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja koleżanka brała lekarz mówił że to najlepsze witaminki ale nie wiem właśnieJa właśnie biorę mama DHA Premium +
Dodatkowo mam przyjmować jeszcze kwas foliowy.
Z tą Wit A to trzeba uważać tez w krajach, masciach i maseczkach w czasie ciazy.Ja właśnie czytałam że robili badania i w tranie jest dużo Wit A, a ona ma wpływ na wady w rozwoju ciąży i należy brać leki z kwasami omega tylko po konsultacji z lekarzem. Były to badania z tamtego roku.
Ja biorę prenatal uno bo ma metylowe formy witaminjeszcze jest Prenat Uno do 12 tc ktoś może bierze ?
Ja brałam MamaDHA Premium + i piszę że nie tylko dla ciężarnych ale też dla kobiet przygotowujących się do ciąży hmm....co polecacie ?
Nie patrzę na to jakie miałam długie cykle bo potrafiły być po 60 dni, dlatego brałam clo. Był to drugi cykl na clo.A jak dlugie miałaś cykle
Też biorę Pregna Start już od grudnia[emoji4]Ja póki co biorę pregna start (zresztą już jakiś czas ją biorę) i teraz mam dołożony magne B6 i tyle. Na pregne plus mam zmienić na koniec trymestru
Ja znalazłam tylko informacje o tym, że olej rybi jest bezpieczny jeżeli pochodzi z mięsa ryb. Jak jemy ryby to dostarczamy omega właśnie z tłuszczu rybiego. Nie powinno się spożywać natomiast oleju z wątroby ryb, najczęściej jest to olej z wątroby dorsza, właśnie z uwagi na retinol.Przekopalam neta i nie ma nic by nie bylo mozna, wrecz polecaja...