reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Ja biorę rano eurhyrox na czczo , duphaston 3×1 , prenatal uno plus magnez 2 razy dziennie :) jeszcze gdzieś pasuje wcisnąć ten acard :) wsumie prowadzę też raczej tryb siedzący a teraz więcej leżący to może nie zaszkodzi :rolleyes2:jeszcze brałam nospe ale na szczęście bóle już przeszły :tak:
Też biorę Acard i mi lekarz mówił, że w ciąży bierze się to konieczne na noc.

reklama
Ja biorę rano eurhyrox na czczo , duphaston 3×1 , prenatal uno plus magnez 2 razy dziennie :) jeszcze gdzieś pasuje wcisnąć ten acard :) wsumie prowadzę też raczej tryb siedzący a teraz więcej leżący to może nie zaszkodzi :rolleyes2:jeszcze brałam nospe ale na szczęście bóle już przeszły :tak:
dużo bierzesz tych witaminek tak Ci lekarz zalecił ? no ja jeszcze nospe 2x po 2 nawet jak będzie duży ból podbrzusza bo nie mogą być skurcze ;/

Witam się i ja. Ostatnio nie miałam kiedy zajrzeć bo trochę się działo. Co do acardu to też biorę od początku ciąży z racji moich przejść, na jakiejś stronie czytałam że właśnie zalecany jest w ciąży i że udowadnial to jakiś lekarz. U Was też taka piękna pogoda?

Witam się i ja. Ostatnio nie miałam kiedy zajrzeć bo trochę się działo. Co do acardu to też biorę od początku ciąży z racji moich przejść, na jakiejś stronie czytałam że właśnie zalecany jest w ciąży i że udowadnial to jakiś lekarz. U Was też taka piękna pogoda?
witaj w klubie acardu też jestem po przejściach więc mi lekarz zalecił a pogoda piękna aż się chce żyć i rosnąć :)

Z tego co ja wiem to właśnie serum z Wit. C można stosować w ciąży bo działa antyoksydacyjne i przeciw powstawaniu przebarwień. Trzeba tylko. Pamiętać o ochronie przeciwsłonecznej przy stosowaniu serum z wit. C.
Wyciąg z soi w kosmetykach może powodować powstawanie przebarwień.
Jest jeszcze substancja niacynamid wit. B3, która również pomaga w rozjaśnianiu przebarwień i może pomóc w normalizowaniu cery trądzikowej.
Mnie też wysypalo w tej ciąży.
Ja właśnie używałam z kremow z 2%kwasem glikolowym i też piszę że szkodzi w ciąży do tego nie zaleca się stosowania kremow z Wit c bo mogą się robić plamy w ciąży które później są ciężkie do zlikwidowania.... I wygląda na to że muszę odstawić wszystko co tak świetnie od 3 miesięcy na mnie działało....

Zazdroszczę Wam idealnej cery . Eh . Mi się nie stety zaostrzylo atopowe zapalenie skóry. I nie dość że nie wolno żadnej maści no to głównie na sterydach to trzeba do pracy chodzić :-( . Dla tych co mają jakieś suche placki na skórze polecam clobaze świetnie natluszcza.

reklama
Do góry