reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Gratulacje tak pieknych malenstw!❤ ja wizyta jutro ale godzina 19.15 bede juz od rana umierac z stresu... 6tydz sie jutro zaczie wedlug ostatniej miesiaczki ale w 4mies temu w 6tyg przestalo bic serduszko i poronilam.. Ciaza sie nie rozwijala, nawet wwynikalo to z bety takze juz bylam przygotowana przed wizyta na najgorszr. Ale tydz temu robilam bete i sie pieknie podwyzszyla! Mam nadzieje, ze jutro bedzie wszystko okejj!!!! Wszystko w rekach Boga ❤

reklama
Mam wrażenie, że w listopadowych mamach znalazło się wiele nas po przejściach i stratach. Może uznajemy to za dobry znak [emoji175]

Jutro rano idę zrobić badania do karty ciąży czy nic się nie przypałętało :) w styczniu robiłam wyniki toxo to wychodziły igg 0,130 igm 0,255 co chyba świadczy o przebytej w przeszłości toksoplazmozie.

Gratulacje tak pieknych malenstw![emoji173] ja wizyta jutro ale godzina 19.15 bede juz od rana umierac z stresu... 6tydz sie jutro zaczie wedlug ostatniej miesiaczki ale w 4mies temu w 6tyg przestalo bic serduszko i poronilam.. Ciaza sie nie rozwijala, nawet wwynikalo to z bety takze juz bylam przygotowana przed wizyta na najgorszr. Ale tydz temu robilam bete i sie pieknie podwyzszyla! Mam nadzieje, ze jutro bedzie wszystko okejj!!!! Wszystko w rekach Boga [emoji173]
Spokojnie szybko zleci :) i na pewno będzie dobrze wszystko :) dziś nawet Pani ginekolog mi powiedziała żebym wyluzowała bo wszystko wygląda dobrze i żebym się cieszyła to dziecku na pewno tym bardziej pomogę niż zamartwianiem się i rozpamietywaniem tym co było. Ważne że teraz nam się udało więc wszystko będzie dobrze, czekam w takim razie na dobre wieści jutro :) [emoji110][emoji110]

reklama
Do góry