reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

@nadzieja87 Z tym to nie ma u Nas problemu ale jej jeczenie i wymuszanie wszystkiego mnie wykończy...
A ile warzy i mierzy ? Moja tez chuda A je tyle, ze nie wiem gdzie ona to mieści A waży pewnie niewiele ponad 11 kg
O to ja czekam na magiczne 10 kg[emoji16] Dokładnie nie wiem ile na dzień dzisiejszy bo ostatnio jak byliśmy u lekarza to dostał takiego szału że nic nie mogliśmy zrobić. W grudniu ważył 9100, myślę że teraz gdzieś 9500 bo w końcu go odczuwam na rękach hehe. Ubranka nosi na 92 niby ale dostać coś na niego w wersji slim graniczy z cudem. A jeczyc też jeczy i wymusza. A jak coś nie po jego myśli to kładzie się książę na podłogę i płacze [emoji2957]

reklama
Melduję się po badaniu. Pęcherzyk z czwartku od 4.5mm urósł do 11mm. Lekarz nadal nie wyłapał echa płodu ale twierdzi, że to poprostu za wcześnie i mam się nie martwić. Ocenił na 5/6 tydz. Kolejna wizyta 2 kwietnia :) to będą stresujące 2 tygodnie!

Melduję się po badaniu. Pęcherzyk z czwartku od 4.5mm urósł do 11mm. Lekarz nadal nie wyłapał echa płodu ale twierdzi, że to poprostu za wcześnie i mam się nie martwić. Ocenił na 5/6 tydz. Kolejna wizyta 2 kwietnia :) to będą stresujące 2 tygodnie!
To za 2 tyg już serducho będzie na bank[emoji3526]

Jesteśmy już po :) serduszko biło pięknie [emoji3590] usg trochę zamazane ale na usg było pięknie widac jak serduszko bije :) termin na 6 listopada :) przeszczesliwa jestem i w końcu spokojna :)
Powiedzcie mi te 7.0cm/2.6 to co to za wymiary? Pecherzyk i zarodek? Bo nie dopytalam lekarza z tego wszystkiego :)
Dziękuję za trzymanie kciukow :*
IMG_20190319_111001.jpeg

No to znów mam koleżankę do czekania na kolejną wizytę, też mam 2 kwietnia :) już na pewno posłuchasz albo zobaczysz wtedy serduszko [emoji6][emoji110]

Oooo same dobre wieści i udane wizyty! Gratulacje!

Ja mam jutro wizytę o 15:20, pierwsze usg, 5 tc . Oby był zarode ehhh stresuje się!
Mąż się nie może doczekać a ja nie mam ochoty iść bo boje się, ze okaże się ze coś jest nie tak :/

Objawów oprócz zwiększonego apetytu nie mam.

Jesteśmy już po :) serduszko biło pięknie [emoji3590] usg trochę zamazane ale na usg było pięknie widac jak serduszko bije :) termin na 6 listopada :) przeszczesliwa jestem i w końcu spokojna :)
Powiedzcie mi te 7.0cm/2.6 to co to za wymiary? Pecherzyk i zarodek? Bo nie dopytalam lekarza z tego wszystkiego :)
Dziękuję za trzymanie kciukow :* Zobacz załącznik 953007
Rewelacja. Gratulacje serduszka [emoji7]

Super!!! Który tydzień?

reklama
Pieknie :) ja dzis bylam na wizycie w 5t2d i i tez mam pecherzyk 11mm i 2 mm zarodek :D ide za tydzien na serduszko [emoji169]
Super[emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry