nadzieja87
Fanka BB :)
Nie z ziemniaka [emoji16]Jeszcze powiedz że z batata A się wprosze[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie z ziemniaka [emoji16]Jeszcze powiedz że z batata A się wprosze[emoji23]
Masz szczęście [emoji23] u mnie maz zrobił skrzydełka pieczone [emoji48]Nie z ziemniaka [emoji16]
Też bym zjadła [emoji39]Masz szczęście [emoji23] u mnie maz zrobił skrzydełka pieczone [emoji48]
Dzień dobry dziewczyny [emoji4] jalk dziś poranek? U mnie już stres przed wizytą
Na 17:20, do tego czasu chyba zglupiejeNa którą masz? Ja dzisiaj ostatnia beta przed jutrzejszą wizytą.
U mnie od rana mdłości już od kilku dni. Trzymam kciuki żebyś wieczorem podzieliła się dobrymi informacjamiNa 17:20, do tego czasu chyba zglupieje
Z jednej strony wiem że to chyba za wcześnie a z drugiej tak bym chciała zobaczyć już serduszkoU mnie od rana mdłości już od kilku dni. Trzymam kciuki żebyś wieczorem podzieliła się dobrymi informacjami
Który tydzień?Z jednej strony wiem że to chyba za wcześnie a z drugiej tak bym chciała zobaczyć już serduszko
Ja idę w środę i też mam nadzieję zobaczyć serduszko. U mnie zacznie się już 7 tydz. Przypomnij który u Ciebie.Z jednej strony wiem że to chyba za wcześnie a z drugiej tak bym chciała zobaczyć już serduszko