aga9921
Fanka BB :)
Wiem, że to nie witamina dlatego jestem ciekawe jak inny lekarze patrze na toAcard to nie witamina. Femibion 1 i kwas foliowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że to nie witamina dlatego jestem ciekawe jak inny lekarze patrze na toAcard to nie witamina. Femibion 1 i kwas foliowy.
Niby racja ale od kiedy się dowiedzialam cały czas temp. była od 37-37,3 i jakby to daje poczucie że organizm pracuje a jak zobaczyłam że spada to juz czarne myśli w głowie że organizm się luzuje i przestaje podtrzymywać ciąże. Ehh, wariactwo, chowam ten termometr [emoji28]Chyba przestan , po co się zadreczac i stresować niepotrzebnie ?
Nie jesteśmy lekarzami, jeden wskaźnik nic nam nie powie bez szeregu innych
Moja Pani dr przy 1 ciazy nic o acardzie nie mówiłaWiem, że to nie witamina dlatego jestem ciekawe jak inny lekarze patrze na to
Chowaj. ZdecydowanieNiby racja ale od kiedy się dowiedzialam cały czas temp. była od 37-37,3 i jakby to daje poczucie że organizm pracuje a jak zobaczyłam że spada to juz czarne myśli w głowie że organizm się luzuje i przestaje podtrzymywać ciąże. Ehh, wariactwo, chowam ten termometr [emoji28]
Witamy [emoji4]Fajny prezent na dzień kobiet pierwsze dziecko ile latek? [emoji6]Witam się i ja. 8 marca beta wyszła 86,4 . Wizyte mam w czwartek . Termin z miesiączki wychodzi na 5.11 ale z usg na pewno będzie później. To moja druga ciąża.
O acardzie nie słyszałam, ja mam co rano zestaw folik, pregna plus i z racji za wysokiego tsh euthyrox25 2x razy dziennie. I 3 razy dziennie po 2 tabletki luteina podjezykowo. I na koniec ciąży wątroba do wymiany [emoji23]Hej dziewczynki mam pytanie bierzecie już witaminki ??? Np acard,kwas foliowy, witaminy. Pytam bo mi dr zalecił po zejściu brac acard - jednak zdania są podzielone podobno poprawia przepływ tlenu i krwi niektórzy mówią że szkodzi ..hmmm
Przy 1 tez nie ale mialam później poronienie w 9tc i powiedziała że teraz odrazu hmmm i tak może też Wam lek polecająMoja Pani dr przy 1 ciazy nic o acardzie nie mówiła
A jak bierzesz euthyrox 2x dziennie? Pytam bo jego bierze się na czczo, pol godziny przed posiłkiem.O acardzie nie słyszałam, ja mam co rano zestaw folik, pregna plus i z racji za wysokiego tsh euthyrox25 2x razy dziennie. I 3 razy dziennie po 2 tabletki luteina podjezykowo. I na koniec ciąży wątroba do wymiany [emoji23]
4 lata skonczone. Pierwszą ciążę mialam dość powiklana co zakończyło sie porodem przedwczesnym. Na tą chwile biorę jedynie kwas foliow.Witamy [emoji4]Fajny prezent na dzień kobiet pierwsze dziecko ile latek? [emoji6]