reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Wlaśnie wczoraj wieczorem straciłam
@Malami1303 strasznie mi przykro :( uwierz, wiele z nas rozumie co czujesz.. Na pewno była tego jakas przyczyna, wadliwy płód albo jakieś wyniki słabe. Może po wszystkim poproś lekarza o skierowanie na badania, żebyście potem mogli spokojnie starać się kolejny raz.
Trzymaj się kochana..

Ja dziś cała noc miałam dziwne sny i spalam źle, pewnie przez to że za dużo myślę :( teraz właśnie siedzę w kolejce na pobranie krwi na morfologie, tsh, igG, igm i wezmę dodatkowo bete mimo że ginekolog mi jej nie zapisała ale muszę sprawdzić.. Może chociaż trochę mnie uspokoi albo wręcz przeciwnie..

reklama
Ja też mam na szczęście opiekę medyczną z zakładu pracy, więc mogę chodzić prywatnie bez uszczerbku na portfelu, tylko za niektóre badania będę musiała płacić no i za prenatalne :)

Ja odczuwam jakiś ból przy lekkim dotyku z prawej strony. Jakby jajnik? Może mam tam jakiegoś torbiela.. Oczywiście mega się wystraszyłam więc próbuje się dostać do naszego szpitala na NFZ dzisiaj ale odebranie telefonu graniczy z cudem.

Ja odczuwam jakiś ból przy lekkim dotyku z prawej strony. Jakby jajnik? Może mam tam jakiegoś torbiela.. Oczywiście mega się wystraszyłam więc próbuje się dostać do naszego szpitala na NFZ dzisiaj ale odebranie telefonu graniczy z cudem.
Spokojnie to wszytko się rozwija moze weź nospe podobno bezpieczna w ciąży sama brałam bo coś mnie kuje z lewej strony

Wlaśnie wczoraj wieczorem straciłam
Bardzo mi przykro :(

Ja mam o 11:45 wizytę na której dowiem się czy pojawiło się serduszko, czy tak jak przypuszczał lekarz to jednak poronienie.

Czytam was cały czas, ale od poniedziałku jestem w zawieszeniu i choć mam nadzieję, przygotowałam się na najgorsze. Cieszę się z każdej waszej kropki na USG i potwierdzonych serduszek :)

Ostatnia edycja:
Więc niestety to prowadzenie ciąży trochę kosztuje. A dodatkowo przecież dochodzi jeszcze badanie I trymestru, polowkowe i III trymestru. Jednym słowem będę bankrutem w listopadzie [emoji39]
hmm, ja jakbym zliczyła ile kasy poszło, zanim jeszcze zaszłam, to bym się pewnie za głowę złapała :D niestety w grę wchodziły tylko prywatne wizyty (150zł/za wizyte) dwa razy w miesiącu, badania, leki, i tak przez rok :OO pewnie dobry wózek by za to był...

Bardzo mi przykro.

Ja mam o 11:45 wizytę na której dowiem się czy pojawiło się serduszko, czy tak jak przypuszczał lekarz to jednak poronienie.

Czytam was cały czas, ale od poniedziałku jestem w zawieszeniu i choć mam nadzieję, przygotowałam się na najgorsze. Cieszę się z każdej waszej kropki na USG i potwierdzonych serduszek :)

Trzymam kciuki żeby było serduszko :) też już bym chciała na usg..

reklama
Spokojnie dziewczyny dopuki nie ma krwawien i przerazajacych boli to jest wszystko ok. Musicie troszkę wyluzowac bo akurat to najgorzej wpływa na ciążę. Dobra książka, kawka i relaks [emoji846][emoji6]

Do góry