reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Więc niestety to prowadzenie ciąży trochę kosztuje. A dodatkowo przecież dochodzi jeszcze badanie I trymestru, polowkowe i III trymestru. Jednym słowem będę bankrutem w listopadzie [emoji39]

reklama
Ja jeszcze nie wiedząc ze jestem w ciąży brałam antybiotyk na gardło bo miałam ostre zapalenie, ze po żadnych pastylkach do ssania nie przechodziło. Na szczęście wyczytałam ze był dozwolony w ciąży. W dodatku zaczął mnie lekko bolec ząb leczony 15 lat temu kanałowo....co za pech. Byłam u dentysty i narazie tak to zostawiamy bo rtg nie wskazane a bez tego ani rusz.Dobrze ze nie boli mocno i nie ciagle tylko czasem tak ćmi lekko. Zobaczymy jak się sprawa potoczy.
Ja tak samo. Brałam antykiotyk i myślałam, że od tego mi się okres spóźnia. Ale rodzinna powiedziała, że jest bezpieczny. Później dostałam jeszcze Zinnat.

O to ta opieka medyczna w pracy super sprawa[emoji846]
Tak. Mam nadzieję że wejdzie w życie od kwietnia... bo nie uśmiecha mi się prowadzić ciazy u innego lekarza... moja Pani dr jest naprawdę dokładna i rzetelną, zleca mocz i krew z wizyty na wizytę, pozniej wszystkie toxo, różyczki i inne. Do tego jak ma ust w gabinecie zawsze podgladslysmy co tam się dzieje :) chociaż na pierwszej wizycie w 1 ciazy w 5tc mialam jej troche za zle ze sprawdziła bo widziała sam pęcherzyka bez zarodka... I musialam czekac 2 tyg... teraz się umówiłam dopiero w 8 tc.
A jeśli nie wejdzie opieka... no coz... bede prowadziła ciaze prywatnie. Wolę mieć spokojna głowę i wiedzieć że jestem pod najlepsza opieka. Do tego będę znow rodziła w szpitalu, którym pani dr pracowała. Zna B dobrze moja położna, która mam nadzieję rodzić i tym razem :)

no i mnie dopadły czarne myśli.. Kręcę się z boku na bok, chyba dziś nie zasnę.
Ehh, kochane Fasolki rosnijcie nam wszystkim zdrowo [emoji17]

Dziewczyny w którym tygodniu było widać wam brzuch ? Jestem niska i ostatnimi czasy mi się bardzo przybrało, na brzuchu porażka pierwszy w życiu zauważyłam bordowy rozstępy co mnie martwi bo co będzie potem.. 7 marca mija beta wynosiła 1120

reklama
Do góry