reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Ja od wczoraj mam brazowe lekkie plamienie, zawsze przed okresem miałam plamienie ale w nocy on rano był potop, narazie nic, jeśli do 16 nic się nie rozkreci to idę po test. Okres powinnam mieć 3 dni temu.

reklama
Ja od wczoraj mam brazowe lekkie plamienie, zawsze przed okresem miałam plamienie ale w nocy on rano był potop, narazie nic, jeśli do 16 nic się nie rozkreci to idę po test. Okres powinnam mieć 3 dni temu.

Ja miałam właśnie ze 3 dni po dniu spodziewanej miesiączki takie mega delikatne brązowe plamienie przez pół dnia, takie że tylko na papierze je widziałam, a na majtkach czysto. Może to to implantacyjne tak późno..?

Do góry