Psiara1996
Fanka BB :)
Ja się przez 9 miesięcy nie uspokoję a tak serio jutro idę na betę a później we wtorek na usg. Jeśli coś będzie nie tak tym razem to daje sobie spokój na rok..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po jednej "biochemicznej". Beta przy 400 już zaczęła spadać i dostałam krwawienia więc na usg nic nie było jeszcze widać..Psiara a po ilu poronieniach jestes?
Ja tez biochem i ta wartosc 142 byla najwyzsza. Potem szybko spadala 6.12. Sie dowiedzialam o ciazy a 14.12. poroniłam.Po jednej "biochemicznej". Beta przy 400 już zaczęła spadać i dostałam krwawienia więc na usg nic nie było jeszcze widać..
Ja tez biochem i ta wartosc 142 byla najwyzsza. Potem szybko spadala 6.12. Sie dowiedzialam o ciazy a 14.12. poroniłam.
Dokladnie 2mc pozniej zrobilam test - pozytywny.
A jak się maluszek nie ,,odezwie " w porę bedziemy panikowalyTe poczatki sa najgorsze... Potem jak poczujemy ruchy bedzie z gorki .
Później przez następne 9 również nie [emoji23]Ja się przez 9 miesięcy nie uspokoję [emoji14] a tak serio jutro idę na betę a później we wtorek na usg. Jeśli coś będzie nie tak tym razem to daje sobie spokój na rok..
Ja w pierwszej ciazy jak sie nie ruszal to budziłam na bezczela [emoji23][emoji1787].A jak się maluszek nie ,,odezwie " w porę bedziemy panikowaly