Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Na Puławskiej, blue city i chyba zaciszeĄ w którym EnelMedzie przyjmuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Puławskiej, blue city i chyba zaciszeĄ w którym EnelMedzie przyjmuje?
To samo powiedział mi lekarz, że beta o niczym nie świadczy. Są sytuacje, że beta jest wysoka i ładnie rośnie a i tak dzieje się coś złego. Teraz kazała mi sugerować się tylko obrazami usg.Dziewczyny moim zdanie beta to nie wszytko sama przechodzilam poronienie w 9tc i bete miałam wtedy wysoką bo 6042,61. Teraz sama się boję czekam na lekarza dopóki nie usłysze serduszka. Musimy wierzyć że będzie ok
Mowie o swoim przypadku, serce nie biło ale teraz mam nadzieje ze sie uda mozemy tylko pozytywnie myslec to podstaw.To samo powiedział mi lekarz, że beta o niczym nie świadczy. Są sytuacje, że beta jest wysoka i ładnie rośnie a i tak dzieje się coś złego. Teraz kazała mi sugerować się tylko obrazami usg.
Ok, brałam pod uwagę WarszawęW dużym mieście może i to nie ma znaczenia czy lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu, którym kobieta będzie rodzic, ale uwierz mi, że u mnie w mniejszym mieście na starcie jest selekcja pacjentek lekarzy ze szpitala i tych spoza. Kobiety, które prowadzą ciążę u innych niż u naszych są o wiele gorzej traktowane. Niestety brutalna rzeczywistość.
Wiem, ale czasami przychodzą chwilę zwątpienia i depresji. Ja się modle co wieczór...Mowie o swoim przypadku, serce nie biło ale teraz mam nadzieje ze sie uda mozemy tylko pozytywnie myslec to podstaw.
Powiem Ci że ja też nic innego nie zostaje tylko wierzyć że będzie okWiem, ale czasami przychodzą chwilę zwątpienia i depresji. Ja się modle co wieczór...
Dlatego duża miasta inna sprawa. Ale u nas to masakra... Już się zastanawiam gdzie to rodzic [emoji2957]Ok, brałam pod uwagę Warszawę
U mnie było troszkę inaczej, bo była biochemiczna, wczesne poronienie bo w 4 tygodniu, beta tylko 33. Teraz jest lepiej i z tego się cieszę.Powiem Ci że ja też nic innego nie zostaje tylko wierzyć że będzie ok
A tam gdzie rodzilas synka?Dlatego duża miasta inna sprawa. Ale u nas to masakra... Już się zastanawiam gdzie to rodzic [emoji2957]
Głowa do góry tylko jesli chodzi o bete ona rosnie pomimo wszystkiegoU mnie było troszkę inaczej, bo była biochemiczna, wczesne poronienie bo w 4 tygodniu, beta tylko 33. Teraz jest lepiej i z tego się cieszę.