reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Nie ma takiej potrzeby zeby lekarz byl z tego szpitala. Mało, która kobieta na początku ciazy wie, w którym szpitalu bedzie rodziła:)
Oczywiście jest to jakies tam ułatwienie jesli ma się lekarza w tym konkretnym szpitalu.
W dużym mieście może i to nie ma znaczenia czy lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu, którym kobieta będzie rodzic, ale uwierz mi, że u mnie w mniejszym mieście na starcie jest selekcja pacjentek lekarzy ze szpitala i tych spoza. Kobiety, które prowadzą ciążę u innych niż u naszych są o wiele gorzej traktowane. Niestety brutalna rzeczywistość.

reklama
Dziewczyny moim zdanie beta to nie wszytko sama przechodzilam poronienie w 9tc i bete miałam wtedy wysoką bo 6042,61. Teraz sama się boję czekam na lekarza dopóki nie usłysze serduszka. Musimy wierzyć że będzie ok

reklama
Do góry