reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Nie ma takiej potrzeby zeby lekarz byl z tego szpitala. Mało, która kobieta na początku ciazy wie, w którym szpitalu bedzie rodziła:)
Oczywiście jest to jakies tam ułatwienie jesli ma się lekarza w tym konkretnym szpitalu.
W dużym mieście może i to nie ma znaczenia czy lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu, którym kobieta będzie rodzic, ale uwierz mi, że u mnie w mniejszym mieście na starcie jest selekcja pacjentek lekarzy ze szpitala i tych spoza. Kobiety, które prowadzą ciążę u innych niż u naszych są o wiele gorzej traktowane. Niestety brutalna rzeczywistość.

reklama
Dziewczyny moim zdanie beta to nie wszytko sama przechodzilam poronienie w 9tc i bete miałam wtedy wysoką bo 6042,61. Teraz sama się boję czekam na lekarza dopóki nie usłysze serduszka. Musimy wierzyć że będzie ok

reklama
Do góry