Sasanka14
Fanka BB :)
Muszę go mieć!Tak, to typowo do karmienia. Jest taka ta klapka odpinana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę go mieć!Tak, to typowo do karmienia. Jest taka ta klapka odpinana.
Muszę go mieć!
Bardzo ładny. Chyba też sobie kupięTak, to typowo do karmienia. Jest taka ta klapka odpinana.
@Sasanka14 tak [emoji16]
Jak nic nie dolega to lepiej, żeby was puścili, żebyście czegoś nie złapał w szpitaluŻadnego wymazu nie pobierali z noska generalnie mam wrażenie że jesteśmy tutaj bo jesteśmy pobrali krew mocz zrobili ekg i muszę czekać na lekarza aż się zjawi... A tu ani widu ani slychu szok dobrze że jesteście na forum bo bym chyba oszalała z nudów--moja córcia twardo śpi już prawie 5 godz - nawet do jedzenia nie chce się obudzić no nic poczekamy zobaczymy pozdrawiam serdecznie
Nas na wizycie szczepiennej mierzył od czubka głowy do pięty, tak jak dorosłego. Po prostej, nie po skosie.Dziewczyny, jak prawidłowo zmierzyć długość dziecka centymetrem krawieckim? Długość się liczy razem z wyprostowaną stópką aż do palców, czy do piętki (to różnica kilku cm). Czy lecieć po krzywiznach jak u noworodka?
Bardzo ładny. Chyba też sobie kupię
@Sandi2018 , trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.
A nas na 1 szczepieniu tak zmierzyli że im 72 cm chyba wyszło się uśmiałam xD co raczej niemożliwe, bo by mi Leo nie smigal w 62 obecnie też bym zmierzyła od czubka do pietki.Nas na wizycie szczepiennej mierzył od czubka głowy do pięty, tak jak dorosłego. Po prostej, nie po skosie.
Wow[emoji44] no śliczny i też rozważam zakup cena bardzo przekonujaca[emoji6] teraz to listopodowe mamamy będzie można po staniku z esotiq poznać [emoji6] z mojego B teraz zrobiło się fajne C i teraz dylemat[emoji848] bo jak schudne to wrócę do B a jak zostanę przy C to i kilogramy zostaną..Ja kupiłam w esotiq-u jest piękny o seksowny [emoji16] a cycuszki jak ładnie trzyma [emoji16]Zobacz załącznik 936446
Mam nadzieję że długo nie zabawicie w szpitalu[emoji847] Zdrówka [emoji4]Żadnego wymazu nie pobierali z noska generalnie mam wrażenie że jesteśmy tutaj bo jesteśmy pobrali krew mocz zrobili ekg i muszę czekać na lekarza aż się zjawi... A tu ani widu ani slychu szok dobrze że jesteście na forum bo bym chyba oszalała z nudów--moja córcia twardo śpi już prawie 5 godz - nawet do jedzenia nie chce się obudzić no nic poczekamy zobaczymy pozdrawiam serdecznie
Tak jak dziewczyny napisały, od czubka do piętki [emoji4]Dziewczyny, jak prawidłowo zmierzyć długość dziecka centymetrem krawieckim? Długość się liczy razem z wyprostowaną stópką aż do palców, czy do piętki (to różnica kilku cm). Czy lecieć po krzywiznach jak u noworodka?
Bardzo ładny. Chyba też sobie kupię
@Sandi2018 , trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala.