Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!
Zobacz załącznik 925792
Cześć. Jestem Lenka [emoji6] urodziłam się o 11:15, ważę 3550kg, mierzę 56cm.
Gratulacje. Odpoczywaj, nabieraj siły dla swojej dziewczynkiZobacz załącznik 925792
GratulujeZobacz załącznik 925792
Zobacz załącznik 925792
Dziewczyny czy Wy smarujecie buźki czymś? Bo moja Zosia ma trochę sucha skórę, nie wiem czy powinnam czymś nawilżać? Smaruje tylko jak wychodzimy na zewnątrz.
Druga sprawa to ciemieniucha na brwiach. To możliwe? Bo ma coś co przypomina ciemieniuche i tylko w okolicach brwi.
Zobacz załącznik 925792
Ja dla teściów i dziadków kupiłam po koszu, i nawkladalam po butelce wina, jakieś lepsze marmolady, kawa, sypana herbatka, i w małej paczuszce osobnej swieczuszka i mydło ręcznie robione. Mój starszy dorzuci jakieś dzielo sztuki od siebie, zawine w folię, kokarda u góry i prezent jestDziewczyny pytanie nie mamowe, co kupić teściowej na święta? Książek nie ma czasu czytać, lubi gotować ale książki kucharskie ma. Nie mam pomysłu.