reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@sasanka na którą masz ktg?
Trzymam kciuki, aby wszystko było ok.

@Ewela2805 ale jak jest karmiona sondą to ona nie będzie szukała jedzenia bo ma dostarczane tylko będzie ciągle spala.
Chore to podejście pielęgniarek.
U mnie same tłumaczyły, że karmią jak chce jeść a jak nie zje z butelki całej porcji to dopiero sonda.
U nas karmienie mniej więcej co 3 godziny 3,6,9,12 itd. Ale jak Mati szuka o 11:30 to mu od razu szykują moje mleko.
Czasem było tak że w dzień jadł ok a w nocy nie chciał to rano patrzę i ma sondę.
Ale jak widziały że ja jestem to wykorzystywały abym ja go karmiła.
Choć na początku 20ml jadł 40 minut bo się męczył i przysypiał.
Trzymam kciuki abyś wywalczyła to karmienie butlą a potem piersią.

Ja zawsze jak przyjdę pytam czy go przebrały, jak nie to sama przebieram.

Ale czasem walczę o ten czas z dzieckiem bo Pani przeszkadzam

Cześć kobietki[emoji4]
Pogoda do niczego, wieje, pada...brrr dzieci moje pojechały do szkoły, a ja leżę w łóżku i chyba chwilę jeszcze pośpię.
@Sasanka14 każda ciąża jest inna, więc nie stresuj dzisiejszym ktg. Bądź dobrej myśli [emoji8]
@Koka27 to Twoje ciśnienie zapewne spędza Ci sen z powiek. Trzymam kciuki, żebyś dała radę jeszcze troszkę wytrzymać w dwupaku-każdy dzień na wagę złota.
@Ewela2805 nie znam się na pracy lekarzy pielęgniarek. Ale myślę, że powinnaś być bardzo dociekliwa, zamęczać ich pytaniami. Niech wiedzą, że bardzo zależy Ci na tym aby zabrać już córkę do domu. Może wtedy coś przyspiesza...

Cześć kobietki[emoji4]
Pogoda do niczego, wieje, pada...brrr dzieci moje pojechały do szkoły, a ja leżę w łóżku i chyba chwilę jeszcze pośpię.
@Sasanka14 każda ciąża jest inna, więc nie stresuj dzisiejszym ktg. Bądź dobrej myśli [emoji8]
@Koka27 to Twoje ciśnienie zapewne spędza Ci sen z powiek. Trzymam kciuki, żebyś dała radę jeszcze troszkę wytrzymać w dwupaku-każdy dzień na wagę złota.
@Ewela2805 nie znam się na pracy lekarzy pielęgniarek. Ale myślę, że powinnaś być bardzo dociekliwa, zamęczać ich pytaniami. Niech wiedzą, że bardzo zależy Ci na tym aby zabrać już córkę do domu. Może wtedy coś przyspiesza...
Ja to cisnienie to mam takie tylko w tym zasranym szpitalu. W domu w zyxiu nie mialam 160. Jak mi nic nie beda robić to sie stad zwijam, bo z małą ktos musi siedziec.

@Dita_333 a jak Twój ssak [emoji4] cierpliwość pomoże Ci ustabilizować laktacje, początki są trudne, jak ze wszystkim. A nawet jeśli nue dasz rady i przejdziesz na mieszane karmienie bądź tylko mm, to cóż w tym strasznego. Ważne aby dziecko było najedzone. [emoji16]
@springflower a Wy jak z karmieniem, kp czy mm? Polubiłam się troszkę[emoji16]

reklama
Do góry