FiLi88
Fanka BB :)
Chyba się po malu rozchodzą [emoji85] Zobacz załącznik 908446
Bier ino chopa na warsztat i niech wspomaga malzonke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba się po malu rozchodzą [emoji85] Zobacz załącznik 908446
No nie wiem, a bolące są ?Chyba się po malu rozchodzą [emoji85] Zobacz załącznik 908446
Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]Bier ino chopa na warsztat i niech wspomaga malzonke
Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]No nie wiem, a bolące są ?
Dawaj znać jak coś [emoji8] Trzymam kciuki ! [emoji123]
Hahaha, no jak to chłop[emoji23] się przejął[emoji23]Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]
Odpoczywaj, mimo wszystko cię wymeczyloJakby co to melduje, że skurcze chyba jednak mijają i sproboje spać, jak by coś się zmieniło to napewno dam znać
To może jednak coś z tego bedzieNie śpię, dalej męczą ,[emoji85]