reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Bier ino chopa na warsztat i niech wspomaga malzonke ;)
Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]
No nie wiem, a bolące są ?
Dawaj znać jak coś [emoji8] Trzymam kciuki ! [emoji123]
Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]

Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]
Hahaha, no jak to chłop[emoji23] się przejął[emoji23]
Tak myślę jakie te ciąże i porody są zabawne. Całą ciążę modlimy się żeby nic nie bolało, a później tylko na ten ból czekamy [emoji23]
W takim razie trzymam mocno kciuki żeby bolało mocniej i dłużej[emoji1][emoji1]

Aaaaaj @Igorowelove narobilas nadziei na dreszczyk tej nocy i coooo ? Spac poszla.... co za cholera ;)
A moj bobek cos kombinuje, tak sie glowka wstawia ze wszystko na dole mnie juz na maxa boli. Lobuz maly ;) niech no sie tylko na swiecie pojawi, juz ja mu dam ;)

@ONAONAONA cycorki ogarniete ? Da sie zyc, czy nadal nadprodukcja ?

@Dita_333 jak Kubus z waga ??

reklama
Do góry