reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Bier ino chopa na warsztat i niech wspomaga malzonke ;)
Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]
No nie wiem, a bolące są ?
Dawaj znać jak coś [emoji8] Trzymam kciuki ! [emoji123]
Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]

Śpi [emoji23] zeby w razie czego mieć siłę [emoji23] tylko na co to nie wiem [emoji23]Bolą, bardzo bolą. Jak puszcza z krzyża to czuję jakby mi prąd aż po udach przechodzil [emoji85]
Hahaha, no jak to chłop[emoji23] się przejął[emoji23]
Tak myślę jakie te ciąże i porody są zabawne. Całą ciążę modlimy się żeby nic nie bolało, a później tylko na ten ból czekamy [emoji23]
W takim razie trzymam mocno kciuki żeby bolało mocniej i dłużej[emoji1][emoji1]

Aaaaaj @Igorowelove narobilas nadziei na dreszczyk tej nocy i coooo ? Spac poszla.... co za cholera ;)
A moj bobek cos kombinuje, tak sie glowka wstawia ze wszystko na dole mnie juz na maxa boli. Lobuz maly ;) niech no sie tylko na swiecie pojawi, juz ja mu dam ;)

@ONAONAONA cycorki ogarniete ? Da sie zyc, czy nadal nadprodukcja ?

@Dita_333 jak Kubus z waga ??

reklama
Do góry