reklama
piorunem
Fanka BB :)
16.11 zaczynam w piątki, dziś 35t2d ale to różnie liczą jedni już mówią że 36
A ja mam urodziny 16.11
piorunem
@piorunem Czyli tak jak piszesz wszystko się zgadza a z tym liczeniem i zaczynaniem tygodni to kręćka można dostać Ja to starej daty i podaje tygodnie+ dni jak ktoś pyta.Kiedyś pisaliście o tym szczerze nie wgłębiłam się w temat
Ja znowu mówię, że skończone 35
Szara20
To nie byłam ja, ale też bym nie chciała skorpiona Tylko to bym musiala urodzic w ciagu tego tygodnia, ale w sumie jestem zaA która to nie chciała za nic w świecie skorpiona? I liczyła, że przenosi?
Katarynka82
@ONAONAONA, @ Dita Gratulacje!!!!
Coraz wiecej listopadowycu dzieciaczkow juz na swiecie!!!
Ja po cc walcze, jest ciezko strasznie.
Urodzilam w czwartek a dzis ,niedziela dopiero sama do lazienki zaszlam. Ojjj
A obok Dziewczyny pi sn chodza od razu pi porodzie, 3,4 h - jakbym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla!!!
Moje maleństwo mnie zaskoczylo,sam z piersi wypil 10 ml. Potrzebuje wiecej ale narazie nie ma tyle sil i reszte sonda dostaje. Ale jak na urodzonego w 34 tygodniu nie musi jeszcze umiec sam ssac tyle,potrzebuje czasu. Ale jestem z niego mega dumna ze tak dzielnie ssal piers!!!!
Dzisiaj moj syn starszy ma 5 urodzinki!!!
Bardzo mi bylo przykro, ze jako mama nie moge z nim spedzic tego dnia!!!
Mial fajny dzien,byl bardzo zadowolony, tort wymarzony Tom I Jerry
Prezenty,goscie.... Juz wczoraj stol nakrywal!!! Tak sie cieszyl.
A jutro babeczki do przedszkola i tez beda swietowac!! !!
I mial extra prezent - jako dziecko urodzinowe mogl wejsc do pokoju wczesniakow( dzieci nie moga)!!!
Poznal osobiscie brata,byle mega zadowolony, chcial go dotykac ciagle,glaskac!!! Extra!!!
Moje serce roslo! Juz nie jest sam na swiecie, ma braciszka .
Cieszyl sie bardzo, ze brat chcial byc juz u niego na urodzinkqch i dlatego sie tak szybko urodzil!!!
Pozdrawiam
A obok Dziewczyny pi sn chodza od razu pi porodzie, 3,4 h - jakbym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla!!!
Moje maleństwo mnie zaskoczylo,sam z piersi wypil 10 ml. Potrzebuje wiecej ale narazie nie ma tyle sil i reszte sonda dostaje. Ale jak na urodzonego w 34 tygodniu nie musi jeszcze umiec sam ssac tyle,potrzebuje czasu. Ale jestem z niego mega dumna ze tak dzielnie ssal piers!!!!
I mial extra prezent - jako dziecko urodzinowe mogl wejsc do pokoju wczesniakow( dzieci nie moga)!!!
Poznal osobiscie brata,byle mega zadowolony, chcial go dotykac ciagle,glaskac!!! Extra!!!
Cieszyl sie bardzo, ze brat chcial byc juz u niego na urodzinkqch i dlatego sie tak szybko urodzil!!!
Pozdrawiam
Korkowa
Skorpion mam kilka osób w rodzinie mój tata też skorpion 8.11 jak bym urodziła to by była urodzinowa niespodzianka Osoby o silnym charakterze uparte i postawią na swoim ale Kochane Ja jestem Koziorożec i też świętoszkiem nie jestem wszyscy mówią cały tata
@piorunem to byś sobie niespodziankę zrobiła jak córcia 16 postanowiła sobie przyjść na świat
Dziewczyny pamiętam z forum Sandrus zapamiętałam dobrze bo chciała chłopca a okazało się że córka.Bazarek był i ciuszki sprzedawała chłopięce.Już sporo czasu się nie odzywa czy coś stało czy tak nagle przestała pisać ?Pamiętam że była aktywna na forum.
@piorunem to byś sobie niespodziankę zrobiła jak córcia 16 postanowiła sobie przyjść na świat
Dziewczyny pamiętam z forum Sandrus zapamiętałam dobrze bo chciała chłopca a okazało się że córka.Bazarek był i ciuszki sprzedawała chłopięce.Już sporo czasu się nie odzywa czy coś stało czy tak nagle przestała pisać ?Pamiętam że była aktywna na forum.
Korkowa
@Katarynka82 życzę dużo sił dla Ciebie
Synuś super szczęśliwy że ma już braciszka i urodziny w 100% na pewno udane
Synuś super szczęśliwy że ma już braciszka i urodziny w 100% na pewno udane
Współczuję tego bólu ale z dnia na dzień będzie lepiej. Synuś dzielny, już załapał ssanie. Jak nabierze troszkę sił to już pójdzie z górki [emoji4] Wszystkiego najlepszego dla starszaka, super, że urodzinki się udały i ze poznał braciszka [emoji4]@ONAONAONA, @ Dita Gratulacje!!!!
Pozdrawiam
U Sandry wszystko w porządku, remont ją pochłonął [emoji4]Skorpion mam kilka osób w rodzinie mój tata też skorpion 8.11 jak bym urodziła to by była urodzinowa niespodzianka Osoby o silnym charakterze uparte i postawią na swoim ale Kochane Ja jestem Koziorożec i też świętoszkiem nie jestem wszyscy mówią cały tata
reklama
majacyr
Laski nie ogarniam co się dzieje na forum.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym.
Ja teraz mam chwilkę bo czekam 50 minut do kolejnego odciągania mleka.
Wczoraj w nocy tak odciągam i odciągam to mleko.
Jakoś tak lekko mi idzie, cyc nie boli ale kurde w 40 minut 2ml. Co jest?
Ja patrzę a nie założyłam osłonki tej silikonowej na laktator.
W ogóle od wczoraj rana mam ręczny laktator koleżanka mi przyniosła, wcześniej ręką odciagałam.
Dziś kryzys laktacyjny mnie dopadł, pije lactosan i ściągam co 3 godziny.
Ale muszę zainwestować w elektryczny, bo przysypiam w nocy przy odciąganiu.
Matiemu o kolejne 3 tysiące wzrosły płytki. Dziś go zostawili bez kroplówek na samym moim mleku, ale trochę z butli( jeszcze to dla niego męczące) a jak nie je z butli, to dają mu moje mleko sondą. Dziś prawie wrócił do wagi z porodu i mogłam go znów kangurować [emoji7][emoji179]
Ja za to dostałam uczulenia na pościel szpitalną.
Mam pokrzywkę i mnie swędzi.
A już tak mi skóra do normy po porodzie wróciła.
Jutro mi ściągają szwy bo trochę brzydko przez tłuszcz się goi.
Nie dam rady nadrobić forum.
Miłej nocy
Gratuluję wszystkim rozpakowanym.
Ja teraz mam chwilkę bo czekam 50 minut do kolejnego odciągania mleka.
Wczoraj w nocy tak odciągam i odciągam to mleko.
Jakoś tak lekko mi idzie, cyc nie boli ale kurde w 40 minut 2ml. Co jest?
Ja patrzę a nie założyłam osłonki tej silikonowej na laktator.
W ogóle od wczoraj rana mam ręczny laktator koleżanka mi przyniosła, wcześniej ręką odciagałam.
Dziś kryzys laktacyjny mnie dopadł, pije lactosan i ściągam co 3 godziny.
Ale muszę zainwestować w elektryczny, bo przysypiam w nocy przy odciąganiu.
Matiemu o kolejne 3 tysiące wzrosły płytki. Dziś go zostawili bez kroplówek na samym moim mleku, ale trochę z butli( jeszcze to dla niego męczące) a jak nie je z butli, to dają mu moje mleko sondą. Dziś prawie wrócił do wagi z porodu i mogłam go znów kangurować [emoji7][emoji179]
Ja za to dostałam uczulenia na pościel szpitalną.
Mam pokrzywkę i mnie swędzi.
A już tak mi skóra do normy po porodzie wróciła.
Jutro mi ściągają szwy bo trochę brzydko przez tłuszcz się goi.
Nie dam rady nadrobić forum.
Miłej nocy
Załączniki