reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A kto mnie obstawiał? Nie no chyba jeszcze nie, ale dostałam skurczy wieczór i wydawało mi się ze wody mi ciekną. Jestem w szpitalu z rozwarciem 1 cm i będą mnie tu ładować magnezem. Pewnie przepowiadające, ale zostawiają mnie na obserwacje. Szyjki nie mierzyli ale ponoć jest ok ciagle:)

Ojć, współczuję. Trzymam kciuki ;)

Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.
Ja mam cel dotrwać do środy, bo wtedy zaczęty będzie już 37 tydzień i mam o 12 wizytę u lekarza... a we wtorek gbs odbieram ;p choć dzisiaj już też miałam wątpliwości, ale na razie jakoś się jeszcze trzymamy ;)

@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam

@Kelyana trzymam mocno kciuki

Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami

Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.

@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam

Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami

Termin mam od początku na 13.11 z OM. 37 tydzień zaczynam w środę ;) a Ty na kiedy masz termin? ;)

U mnie donoszona niby 23.10... ale tak miałam od początku, nic mi się nie przesuwało. Wręcz z usg zawsze wychodził mi 10.11, a z OM ten 13.11. Teraz z usg wychodzi mi po 20tym, bo Młoda jakoś wolniej rośnie, ale nic nikt nie zmienia... W środę u swojego lekarza sprawdzę jak tam waga Małej, bo w szpitalu jakaś niska im wychodziła...

Ja nie chciałam skorpiona ale u mnie w grę wchodzi tylko poród przed 23 października [emoji14]

A to jeszcze chwilę masz ;) a ja właśnie chciałabym skorpiona, a 23.10 mam już niby donoszoną ;)

W ogóle wczoraj wróciła z urlopu położna, którą wzięliśmy do porodu - Michalina grzecznie posłuchała, że musi te trochę ponad dwa tygodnie poczekać :p to moźe teraz też poczeka ;)
Nie wiem dlaczego, ale chciałabym urodxić w listopadzie - tak po 3cim najlepiej ;) 14sty byłby idealny, aczkolwiek to chyba będzie trudne w naszym wypadku...
W szpitalu przy wypisie powiedzieli mi, że przewidują góra 2 tygodnie, a 3 to już taki max... we wtorek minie pierwszy tydzień...

reklama
Do góry