Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto mnie obstawiał? Nie no chyba jeszcze nie, ale dostałam skurczy wieczór i wydawało mi się ze wody mi ciekną. Jestem w szpitalu z rozwarciem 1 cm i będą mnie tu ładować magnezem. Pewnie przepowiadające, ale zostawiają mnie na obserwacje. Szyjki nie mierzyli ale ponoć jest ok ciagle![]()
Ja mam cel dotrwać do środy, bo wtedy zaczęty będzie już 37 tydzień i mam o 12 wizytę u lekarza... a we wtorek gbs odbieram ;p choć dzisiaj już też miałam wątpliwości, ale na razie jakoś się jeszcze trzymamy![]()
Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.
@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam
@Kelyana trzymam mocno kciuki
Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami
Ja nie chciałam skorpiona ale u mnie w grę wchodzi tylko poród przed 23 października [emoji14]A która to nie chciała za nic w świecie skorpiona? I liczyła, że przenosi?![]()
Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.
@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam
@Kelyana trzymam mocno kciuki
Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami
Ja nie chciałam skorpiona ale u mnie w grę wchodzi tylko poród przed 23 października [emoji14]
16.11 zaczynam w piątki, dziś 35t2d ale to różnie liczą jedni już mówią że 36![]()