Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto mnie obstawiał? Nie no chyba jeszcze nie, ale dostałam skurczy wieczór i wydawało mi się ze wody mi ciekną. Jestem w szpitalu z rozwarciem 1 cm i będą mnie tu ładować magnezem. Pewnie przepowiadające, ale zostawiają mnie na obserwacje. Szyjki nie mierzyli ale ponoć jest ok ciagle
Ja mam cel dotrwać do środy, bo wtedy zaczęty będzie już 37 tydzień i mam o 12 wizytę u lekarza... a we wtorek gbs odbieram ;p choć dzisiaj już też miałam wątpliwości, ale na razie jakoś się jeszcze trzymamy
Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.
@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam
@Kelyana trzymam mocno kciuki
Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami
Ja nie chciałam skorpiona ale u mnie w grę wchodzi tylko poród przed 23 października [emoji14]A która to nie chciała za nic w świecie skorpiona? I liczyła, że przenosi?
Dziewczyny nie śpieszcie się tak bo zaraz połowa już będzie po A tak na poważnie co ma być to będzie najważniejsze aby każdej z Nas udało się szczęśliwie urodzić Nasze bobaski.
@piorunem a Ty już zaczynasz 37t.pytam bo jak pamiętam mieliśmy podobne terminy? Ja 37t zaczynam 26.10 czyli jeszcze troszkę może masz termin przesunięty a ja coś przeoczyłam
@Kelyana trzymam mocno kciuki
Dziś z tych wrażeń to jestem tak w szoku że miejsca znaleź nie mogłam ale cieszę się razem z Wami
Ja nie chciałam skorpiona ale u mnie w grę wchodzi tylko poród przed 23 października [emoji14]
16.11 zaczynam w piątki, dziś 35t2d ale to różnie liczą jedni już mówią że 36