Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Normalnie składam wniosek przez mój Bank-elektronicznie, ale podobno jak urodzę i chcę tylko na nowego potomka złożyć to tylko wersja papierowa. Nie znam się na tym, pójdę do "przemiłych Pań" i się dowiem wszystkiegoTez sie zestresowałam wczorajsza wizyta i dzisiaj poprawiam koszule do szpitala [emoji5] będę sie powoli pakować... lepiej mieć niż nie ...
A 500 nie można przez neta załatwić? Ja myśle w ogóle czy by sobie nie założyć profilu zaufanego ePUAP [emoji28]
Może Jakiś błąd pomiaru u Ciebie, albo u nas hehheNie no teraz to już nie ogarniam. Dzieciaczek Dity ma większą główkę, dzieciaczek mamy Zuzi i Antosia ma większą glowke... Mój ma normalna jak na swój tydzień a i tak waga szacowaną wyższa i to dużo niż waszych maluchów? No kurde spokoju mi to teraz nie daje :/ generalnie mój ma wszystkie wymiary zgodne z tygodniem, różnica tylko kilka dni a waga taka z kosmosu prawie że jak dla noworodka.... No coś tu nie halo :/
Chociaż szczerze mówiąc to ja czuję tą jego wagę, jak napiera w dół-po prostu jeden wielki ciężki kamień.
Nie doszukuj się tak interpretacji pomiaru USG bo to i tak nic nie zmieni, a może spowodować jakieś niepotrzebne nerwy u Ciebie.
A czemu mi mail z rosmana nie przyszedl? Hmmm
Jutro USG NARESZCIE!!!
A przed chwilą Diabetolog do mnie dzwonił że mam podnieść dawkę insuliny bo mój cukier nic nie reaguje na tą niską.
Jeszcze tylko kilka tygodni
Jeszcze tylko kilka tygodni
Moja nowa mantra
w regulaminie jest napisane że promocja obowiązuje od 34 tc do 1 miesiąca życia dziecka. Ja wczoraj zaczęłam 34 tc a dziś otrzymałam email. Może Tobie też wyślą email dopiero jak już będziesz miała 34 tc
Twoja mantra jest wspaniała