reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Tylko ja sie tak uparlam na ten wyrostek, ze mam schizy, ze on mi sie rozlal w brzuchu I tak mi sie objawia :/ .. I ze umre :(

To napewno nie byłabyś już w stanie funkcjonować! Więc nie nakręcaj się już . Ma prawo cię zaboleć tu czy tam. Przecież zyjesz to i odczuwasz

Dziewczyny pisałam że koleżanka ( ma trzech synów) chce mi dać ciuszki itp ale nie wiedziałam że aż tyle!!! Wychodzi na to ze wszystkiego mam po 20 sztuk i więcej LOL. Od bodów po czapeczki Plus laktator he . Mate . I nie mówię już Ze mam całą torbę skarpetek lol
Łóżeczko drewniane też dostanę oO
Przewijak na kółkach z wanienka i półkami też
Także sporo tego i jeszcze się śmiała że będzie mi robić regularne dostawy hahaha bo jej najmłodszy ma rok

Z ciuszkow i tak kupię coś nowego co chciałam ..widzialam takie piękne komplety! Nie ma bata choć sama zastrzegła żebym nic nie kupowała więcej bo małe zaraz wyrośnie z tego co mi dała hehe

Załączniki

• IMG_20180704_202615.jpg
    IMG_20180704_202615.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 100
  • IMG_20180704_202841.jpg
    IMG_20180704_202841.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20180704_202607.jpg
    IMG_20180704_202607.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 100
reklama
To napewno nie byłabyś już w stanie funkcjonować! Więc nie nakręcaj się już . Ma prawo cię zaboleć tu czy tam. Przecież zyjesz to i odczuwasz

Dziewczyny pisałam że koleżanka ( ma trzech synów) chce mi dać ciuszki itp ale nie wiedziałam że aż tyle!!! Wychodzi na to ze wszystkiego mam po 20 sztuk i więcej LOL. Od bodów po czapeczki Plus laktator he . Mate . I nie mówię już Ze mam całą torbę skarpetek lol
Łóżeczko drewniane też dostanę oO
Przewijak na kółkach z wanienka i półkami też
Także sporo tego i jeszcze się śmiała że będzie mi robić regularne dostawy hahaha bo jej najmłodszy ma rok

Z ciuszkow i tak kupię coś nowego co chciałam ..widzialam takie piękne komplety! Nie ma bata choć sama zastrzegła żebym nic nie kupowała więcej bo małe zaraz wyrośnie z tego co mi dała hehe
Ja na siebie juz nie mam sily jak boga kocham. W jednym momencie tak sie zdenerwowalam ze myslalam ze zwymiotuje.

Niby tak, ale skoro on jest wcisniety bardziej przez macice to macica nie stlumi bolu I.nie ebdzie mniejszy?
Ja to się trochę zastanawiam czy Ty sobie z nas jaj nie robisz? Bo to co tutaj napisałaś to już kompletny absurd jest. Jesteś w ciąży, Twoja macica w tym czasie powiększy się 500 razy w stosunku jej rozmiarów sprzed ciąży. Każda z nas miewa takie bóle, po 20 tc pojawiają się skurcze przepowiadajace Braxtona. Może to jest właśnie to co Cię niepokoi. Wyluzuj, naprawdę...

Ja to się trochę zastanawiam czy Ty sobie z nas jaj nie robisz? Bo to co tutaj napisałaś to już kompletny absurd jest. Jesteś w ciąży, Twoja macica w tym czasie powiększy się 500 razy w stosunku jej rozmiarów sprzed ciąży. Każda z nas miewa takie bóle, po 20 tc pojawiają się skurcze przepowiadajace Braxtona. Może to jest właśnie to co Cię niepokoi. Wyluzuj, naprawdę...
Z calym szacunkiem do was, ale absolutnie nie robie sobie z was jaj, bo gdybyn robila sobie z was jaja to bym nie rozmawiala o tym z rodzicami czy z narzeczonym. Naprawde wszystkich pytam o te watpliwosci, ktore sa chore, ale sa, wiec naprawde nie robie sobie z was jaj, juz nawet sie poplakalam ze stresu znowu.

Ogolnie chyba zmienie mojego ginekologa, bo byl taki super, a teraz jak do niego.dzwonie gdy mam watpliwosci to mnie odrzuca, a nie wydzwaniam I wypisuje do niego codziennie.

Mi się wydaje że właśnie jest na odwrót jak myślisz. On po prostu wie ze przesadzasz bardzo i nie ma siły wyższej by ci pomóc zacząć myśleć inaczej:(
Nie ma rady więc się odsuwa i czy ten czy następny też tak do tego podejdzie jeśli nie zmienisz swojego nastawienia na pozytywne

MA prawo cię coś Zakluc Zaboleć . NajwaZnjejsze że mija a ty w tym momencie powinnaś się tym bardziej skupić na czyms innym aby odciągnąć myśli od tego i nie wpedzac sie w panikę bo to cię zamęczy dosłownie . Uwierz będzie dobrze

reklama
Do góry