reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Matko boska od 2 stron jak nie lepiej ciagnie sie temat wyrostka... Dziewczyno najlepiej to rozmawiaj o tym z lekarzem skoro nie przyjmujesz do siebie tego co Ci dziewczyny pisza z reszta ja tez pisalam.... przestan sie stresować bo to ci w niczym nie pomoże a nie daj boże zaszkodzi... [emoji6][emoji6][emoji6]

A co do mnie to powiem wam ze chyba jakis ucisk na pęcherz mam bo sikam co 15 min i wrazenie mam ze caly czas mi sie chce [emoji16][emoji16][emoji16] ale wyniki badan wyszly ok wiec pewnie to przejsciowe [emoji3][emoji3][emoji3]

Kiedys zalecali octanisept, ale ponoc teraz tez juz nie można nim.
Ostatnio położna mówiła, że można popsikać od czasu do czasu . Ogólnie mówiła ,ze wytyczne się zmieniły i udowodnione jest że lepiej się goi szybciej odpada jak jest pielęgnowany po prostu wodą dobrze osuszony i tyle [emoji4] no chyba ,że się coś dzieje to już inna bajka

Mi się wydaje że właśnie jest na odwrót jak myślisz. On po prostu wie ze przesadzasz bardzo i nie ma siły wyższej by ci pomóc zacząć myśleć inaczej:(
Nie ma rady więc się odsuwa i czy ten czy następny też tak do tego podejdzie jeśli nie zmienisz swojego nastawienia na pozytywne

MA prawo cię coś Zakluc Zaboleć . NajwaZnjejsze że mija a ty w tym momencie powinnaś się tym bardziej skupić na czyms innym aby odciągnąć myśli od tego i nie wpedzac sie w panikę bo to cię zamęczy dosłownie . Uwierz będzie dobrze
Ech wiem, rozmawialam z polozna I ona stwierdzila, ze mam jechac na IP, bo skoro mi sie brzuch stawia ti moze doprowadzic do skurczy przedwczesnych, ale mi sie tak zrobilo dzisiaj po dlugim 4h spacerze, wiec noo poczekam jeszcze, a jak nie to pojade, a teraz zrobie sobie melise.

Matko boska od 2 stron jak nie lepiej ciagnie sie temat wyrostka... Dziewczyno najlepiej to rozmawiaj o tym z lekarzem skoro nie przyjmujesz do siebie tego co Ci dziewczyny pisza z reszta ja tez pisalam.... przestan sie stresować bo to ci w niczym nie pomoże a nie daj boże zaszkodzi... [emoji6][emoji6][emoji6]

A co do mnie to powiem wam ze chyba jakis ucisk na pęcherz mam bo sikam co 15 min i wrazenie mam ze caly czas mi sie chce [emoji16][emoji16][emoji16] ale wyniki badan wyszly ok wiec pewnie to przejsciowe [emoji3][emoji3][emoji3]
Wiem, bo juz mi brzuch sie stawia itp.

Ech wiem, rozmawialam z polozna I ona stwierdzila, ze mam jechac na IP, bo skoro mi sie brzuch stawia ti moze doprowadzic do skurczy przedwczesnych, ale mi sie tak zrobilo dzisiaj po dlugim 4h spacerze, wiec noo poczekam jeszcze, a jak nie to pojade, a teraz zrobie sobie melise.
Zrób sobie melise i odpuść dziewczyno no pewnie nic złego się nie dzieje . Sama stresem i nerwami robisz pewnie dziecku większą krzywdę bo przecież ono to wszystko czuje i też się denerwuje . Myśl o swoim dziecku odsłon brzuszek spójrz na niego pomyśl jakie wspaniale jest to ,że nosisz w sobie maleńkiego człowieczka i że już połowa drogi za wami niedługo się zobaczycie ale jeszcze musicie trochę wytrzymać więc uspokój siebie i dziecko zaśpiewaj maleństwu jakąś piosenkę by uspokoić was oboje i ciesz się ciążą bo później będziesz tylko żałowała że tego nie robilas przez bzdury. Mam nadzieję że to ci pomoże bo już nie wiem co można Ci poradzić

@ONAONAONA wow! Kolezanka zaszalala! [emoji122]

Nom. Nie spodziewałam się aż takiej ilości także bardzo miło z jej strony

Ostatnio położna mówiła, że można popsikać od czasu do czasu . Ogólnie mówiła ,ze wytyczne się zmieniły i udowodnione jest że lepiej się goi szybciej odpada jak jest pielęgnowany po prostu wodą dobrze osuszony i tyle [emoji4] no chyba ,że się coś dzieje to już inna bajka

A widzisz. Mojemu synowi odpadł po 2 tyg. I to dzięki lekarce która się z nim nie patyczkował LOL także może coś w tym Jest

reklama
Też tak myśle bo to jakas masakra co wejde to caly czas panika jednej z Pań ... Kurde nie dajmy sie zwariowac ... Jak ja bym tu uskutecznila swoj lament to ja nie wiem... Litości .... Mam bole koszmary i inne zmartwienia ale mam tez prace obowiazki i slonce na niebie i nie mam czasu ani chevi ulegac takim utrapieniom. Roxy weź sie w garść dziewczyno nie wyszilukuj sobie chorob . gdyby cos ci dolegalo juz dawno bylabys w szpitalu ... Ciaza to nie choroba ale wywoluje rozne dolegliwosci. Wystarczy juz tych twoich esejów

Do góry