reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ale bralam wczesniej antybiotyk, bo wzielam w niedziele I wzielam w poniedzialek przed badaniem we wtorek, a antybiotyk amotaks tez oslabia stan zapalny prawda? To przeciez crp moglo byc w normie jakbym miala wyrostek, bo biore antybiotyk
Antybiotyk Ci nie wyleczy rozlanego wyrostka to już jest sprawa przesadzona wtedy. Odpuść

reklama
Jak by Ci sie wyrostek rozlał to watpie żebyś była w stanie pisać na forum.
Z tym wyrostkiem ja mialam kiedyś przeboje raz pojechalam z duzym bolem wyrostka do szpitala to powiedziala lekarka ze przesadzam i nic tu takiego nie widzi. Na drugi dzien zwijalam sie tak z bolu ze wezwali rodzice do mnie karetke zawiezli mnie do szpitala od razu na stol poniewaz wyrostek przez noc sie rozlal jeszcze zjebki dostala doktorowa ktora mnie nie przyjela... Wiem co to bol wyrostka zwlaszcza rozlanego wiec moim zdaniem to nie wyrostek a napewno nie rozlany skoro jestes z nami i piszesz [emoji6][emoji6][emoji6] sproboj duzo odpoczywac i nie lezec na prawym boku moze poprostu boli cie bo macica idzie do gory i wszystko sie ze tak powiem przestawia [emoji3][emoji3][emoji3]

Ale bralam wczesniej antybiotyk, bo wzielam w niedziele I wzielam w poniedzialek przed badaniem we wtorek, a antybiotyk amotaks tez oslabia stan zapalny prawda? To przeciez crp moglo byc w normie jakbym miala wyrostek, bo biore antybiotyk
Po 3 tabletkach w zyciu by Ci crp tak szybko nie spadlo. Zwlaszcza przy wyrostku. Ja przy zatokach mialam prawie 70 i bralam antybiotyki miesiac bity i nie zbilo tak szybko.

Dziewczyno to jest taki bol ze ładujesz na pogotowiu i zaraz na stole. Pewnie masz niestrawność która pogarszasz stresem. W lodach mogła być laktoza po której tez można się gorzej czuć.
Niby tak, ale skoro on jest wcisniety bardziej przez macice to macica nie stlumi bolu I.nie ebdzie mniejszy?

Jeju dziewczyno wez sie ogarnij. Jakbys miala rozlany wyrostek to bys sie z bolu skrecala, miala wysoka temperature, wymioty, podwyzszone crp, które u Ciebie jest w normach i nie wskazuje na zaden stan zapalny a poza tym mialas usg jamy brzusznej.
A brzuch to Cie ze stresu naaet bolec moze. Wez se magnez, nospe i wyluzuj.
No mialam usg jamy brzusznej, ale on stwierdzil, ze wykluczyc tego nie moze. :(

reklama
Do góry