Słysze szum i czuję rozpieroanie. Podejrzenie choroby meniera ale nie potwierdzone. Ciśnienie owszem ale w uchu środkowym. Już się oswoi łam z myślą że do grudnia nic więcej się nie dowiem ale to mi nie pomaga. To już szusty dzień jak mi znowu dokucza i przestaje to nerwowo wytrzymać a jeszcze ta dzisiejsza bezsilność
Dobrze ze mam dzielnie i bardzo pomocne dziecko by nie dałabym sobie rady sama
bardzo ci wspolczuje i wiem jak zle dolegliwosci bez poprawy moga dobijac wrrrr az sie ma dosc kompletnie bo wszstko to co normalnei czlek robil staje sie niewykonalne ehhh
a mialas te dolegliwosci przed ciaza?
moze ciaza je spotegowala??
czesto tak bywa ze wychodzi nam cos w czasie ciazy badz po ciazy..uaktywnia sie
jakby nie patrzec organizm jest obciazony
Wejdź na YouTube poszukaj odgłosów młotu pneumatycznego, poczekaj aż tam nastanie cisza.... i NA CAŁY REGULATOR włącz!
Na takich ludu to tylko łopatologiczna metoda - i to tylko MOŻE - pomoże.
Ale i tak trzymam kciuki [emoji4]
szkod gadac. ale ze co, nie maja CISZY NOCNEJ!!?
zero wyrozumialosci i sie dzieciom dziwic na zachowanie jak rodzice sa jacy sa ....
tez bym im puscila cos glosnego hehe pzez nerwy bym dala rade wytrzymac
Dobrze, że napisałaś, że jutro masz powtórkę połówkowego, bo pamiętałam, że ja mam w ten sam dzień i byłam święcie przekonana ze to w czwartek, a okazuje się, że jutro [emoji4]
haha no widzisz, to masz po mnie dzien fajnie
Czytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey
Nie wpadajmy w panikę, zaufajmy fachowcom
wlasnie mialam Roksi pisac by sie zabezpieczyla co do flory bakteryjnej bo sie skarzyla na problemy takze teraz moze to powrocic przez antybiotyk
Ale ci chamsko powiedział [emoji17]sam ma duży brzuch, ty jesteś w ciazy [emoji53] znawca się znalazł [emoji20] pokaz swój brzuszek, ciekawe czy większy od naszych [emoji3]
A wg mnie jak zaczęłaś brać lek to powinnaś go brać jak lekarz zalecił i tyle ile dni powiedział, bo inaczej efekt moze być odwrotny od oczekiwanego [emoji58]
to ciekawe co by mi powiedzial
jutro zrobie focie
dzis potwornie swedzial mnie brzuszek wrrr
aaa i edytka znalazlam swoje notatki z ciazy z corka i to samo praktycznie na tym etapie ciazy, raz cos bolalo, odpoczywalam.. pozniej spokoj, pozniej cos innego ..ale ja jestem osoba ze zawsze staram sie to sobie jakos wytlumczyc..tzn. bolal mnie brzuszek np. ale czulam ze to nie macica no a potem co sie dzialo to wiadomo, jak u ciebie hehe
takze w tej ciazy odczuwalam juz, klucie w pochwie , odbyci.... w jajnikach... kolo pepka... ciagniecie w pachwinach... bol w plecach.. klujacy bol w krzyzu ktory przychodzil i odchodzil ...obolaly brzuszek ale to nie byl bol menstruacyjny... bol pod zebrami w trakcie lapania oddechu... wszystko mijalo takze?