D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 17:00Dziewczyny kto jutro ma wizytę i o której?
Ja mam o 14:40 .
Będę za Was trzymała kciuki
Dzisiaj mam gina na 10.45 bardzo sie boje ze nie uslysze serduszka caly miesiac minal od ostatniej wizyty i nie wiem co tam sie w moim brzuszku dzieje
Ja zawsze denerwuje się z 2 dni przed wizytą i oczywiście dzisiaj też.. cały czas wmawiam sobie jakąś tragedie i zastanawiam się co zobaczę na USG.Ja mam takie same obawy między wizytami[emoji853]zazdroszczę Wam że dziś macie wizyty, ja jeszcze muszę czekać aż 13 dni... próbuję jakoś zabić czas, może ogarnę dwie szafki w kuchni...
Masz wizyty co 4 tygodnie?Ja mam takie same obawy między wizytami[emoji853]zazdroszczę Wam że dziś macie wizyty, ja jeszcze muszę czekać aż 13 dni... próbuję jakoś zabić czas, może ogarnę dwie szafki w kuchni...
Dziewczyny kto jutro ma wizytę i o której?
Ja mam o 14:40 .
Będę za Was trzymała kciuki
Ja, ja, ja najpierw okulista na 12.45, a potem do gina bez godzinowo [emoji14] rowniez trzymam kciuki
Ja 12.00
Ja też się zapisałam na dzisiaj, na prywatną wizytę. Chcę sprawdzić to łożysko i zobaczyć serduszko. Mojego gina mam dopiero 22 i on mi wcześniej usg nie zrobi niestety, więc w miedzyczasie musze sobie chodzić prywatnie, żeby malca podejrzeć.
Trzymam kciuki ja wizytuje o 10.45
Dzisiaj mam gina na 10.45 bardzo sie boje ze nie uslysze serduszka caly miesiac minal od ostatniej wizyty i nie wiem co tam sie w moim brzuszku dzieje
Ja mam usg dziś o 16.40 i tez panikuje zresztą jak przed każdym badaniem.
Też robie takie zdj do albumu hehehe fajna pamiatka
Po za tym dziś środa trochę dziewczyn dziś potem wekend och i poniedziałek!!!! wizyta wkoncu dowiem się plci moja Pani ginekolog dobra dusza mi powie już na pewno jak mały będzie grzeczny ,dobrze że to o 9 więc nie będzie spał