reklama
MangoWawa
Fanka BB :)
Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w maju najgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
To super, trzymam kciuki za badanie!
Mirakulum
Tak. Tez slyszalam ta historyjke bo po pierwszym dlugo nic ..potem cora i tez nic ..ale ja mialam jak w zegareczku..( bralam pod uwage ze moze sie zdarzyć niespodzianka mimo wszystko)Nadrobiłam.
Jeśli chodzi o wiek to termin mam na dwa dni przed swoimi 28 urodzinami... pierwsze dziecko.
A jeśli chodzi o starania to 10 lat nie zabezpieczaliśmy się - mam regularne cykle i wiedziałam, które dni należy ominąć. Postanowiliśmy przestać uważać w lutym i udało się w 1 cyklu.
^^Koleżanka mi jakieś 2 lata temu powiedziała, że pewnie coś jest nie tak skoro po 8 latach nie wpadliśmy ;p
I maz byl szybki hahahah
Co do alko...
To ze nic sie nie stało wczesniej nie znaczy ze nie stanie sie tym razem..pozatym moze nie byc wad narzadow ale mimo wszystko dziecko moze byc mniej 'bystre' ze tak napisze..nadpobudliwe..wychodzi wszystko potem
Kiedy sie staralismy nie wypilam kropelki choc i tak b. Rzadko pije a jak juz to zdziebko bo nie lubie za duzo.. Ale przyszedł czas ze mialam dosc ..stwierdzilam ze dopoki nie dowiem sie z testu o ciazy postaram sie funkcjonowac normalnie jak zawsze... W tym czasie zaciazonym ...w 6dpo byla Polska ..i bylo zdziebko wypite za zdrowie taty .no ale wszystko bylo w drodze i nie powinno zaszkodzic raczej no ale dalej ze świadomością zalezy mi by zmaksymalizowac dane szanse na piekny final
Zocha90no widzisz ..#!! A tyle zamartwiania!!! Bedzie dobrze
Igorowelove
Moderatorka
Myslalam ostatnio o Tobie!! Bardzo sie ciesze, ze jest ok!Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w maju najgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
No wlasnie 10 dopiero. Ale pan doktor jest swietnym specjalista i ma tez najnowszy sprzet. Tez sie wlasnie nad tym zastanawialam jak to zobaczyl. Nie nastawiam sie jeszcze ze to na pewno dziewczynki. Poczekam sobie do prenatalnych. Ale tak w srodku czuje ze chyba bedzie to prawda. Dla mnie najwazniejsze zeby to byly zdrowe dzieci
Sasanka14
Martwilysmy się o Was! Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za dalsze :*Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w maju najgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
reklama
netka.
Ja na razie odpuszczam. Wpadnę za trzy tygodnie. Buziaki.