reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Spadło
Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg

Załączniki

• Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    Capture%2B_2018-04-12-18-10-27.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Nadrobiłam.
Jeśli chodzi o wiek to termin mam na dwa dni przed swoimi 28 urodzinami... pierwsze dziecko.
A jeśli chodzi o starania to 10 lat nie zabezpieczaliśmy się - mam regularne cykle i wiedziałam, które dni należy ominąć. Postanowiliśmy przestać uważać w lutym i udało się w 1 cyklu.
^^Koleżanka mi jakieś 2 lata temu powiedziała, że pewnie coś jest nie tak skoro po 8 latach nie wpadliśmy ;p
Tak. Tez slyszalam ta historyjke bo po pierwszym dlugo nic ..potem cora i tez nic ..ale ja mialam jak w zegareczku..( bralam pod uwage ze moze sie zdarzyć niespodzianka mimo wszystko)
I maz byl szybki hahahah

Co do alko...
To ze nic sie nie stało wczesniej nie znaczy ze nie stanie sie tym razem..pozatym moze nie byc wad narzadow ale mimo wszystko dziecko moze byc mniej 'bystre' ze tak napisze..nadpobudliwe..wychodzi wszystko potem

Kiedy sie staralismy nie wypilam kropelki choc i tak b. Rzadko pije a jak juz to zdziebko bo nie lubie za duzo.. Ale przyszedł czas ze mialam dosc ..stwierdzilam ze dopoki nie dowiem sie z testu o ciazy postaram sie funkcjonowac normalnie jak zawsze... W tym czasie zaciazonym ...w 6dpo byla Polska ..i bylo zdziebko wypite za zdrowie taty .no ale wszystko bylo w drodze i nie powinno zaszkodzic raczej no ale dalej ze świadomością zalezy mi by zmaksymalizowac dane szanse na piekny final:)

Zocha90no widzisz ..#!! A tyle zamartwiania!!! Bedzie dobrze

No wlasnie 10 dopiero. Ale pan doktor jest swietnym specjalista i ma tez najnowszy sprzet. Tez sie wlasnie nad tym zastanawialam jak to zobaczyl. Nie nastawiam sie jeszcze ze to na pewno dziewczynki. Poczekam sobie do prenatalnych. Ale tak w srodku czuje ze chyba bedzie to prawda. Dla mnie najwazniejsze zeby to byly zdrowe dzieci

Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w maju :) najgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
Martwilysmy się o Was! Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za dalsze :*

reklama
Do góry