reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Witajcie listopadowe mamusie
U mnie 1test pozytywny wyszedł tydzień po spodziewanej @ ost. 12.02.18 (zrobiłam elektroniczny clearblue i pokazało pięknie "preagnant 1-2.") przypuszczalny termin porodu to 20listopada to moja 2 ciąża mam 28 lat obecnie mieszkam w uk. Z racji iż byłam za wcześnie u gin ( niestety pomimo objawów wczesnej ciąży, pozytywnych testach i lekko powiększonej macicy nic jeszcze nie było widac) miałam ten sam przypadek w 1 ciąży a po 2 tyg widziałam już bijące serduszko teraz będę miała usg potwierdzające już wszystko na 100% w ten piątek nie mogę się doczekać ale oczywiście prywatnie u pl gina. Pozdrawiam wszystkie mamusie
Witaj Asiek:) gratulacje !

reklama
Ja z synem mialam krwawienia i myslalam ze taki okres..mloda bylam hehe pozatym mialam bole.. Potem mnie tknelo zrobic test i pozytyw to umowilam sie na usg a facet mówił ze malo co widzi na ciaze ..za pare dni poszlam prywatnie i wyszlo 7tydz i 2 dni i serduszko jak dobrze pamietam. Moze mial sprzet do dupy
Trzeba czekac na rozwoj. Wszystko jest mikroskopijne i roznie sie rozwija. i tak jak mowisz

Ja z synem mialam krwawienia i myslalam ze taki okres..mloda bylam hehe pozatym mialam bole.. Potem mnie tknelo zrobic test i pozytyw to umowilam sie na usg a facet mówił ze malo co widzi na ciaze ..za pare dni poszlam prywatnie i wyszlo 7tydz i 2 dni i serduszko jak dobrze pamietam. Moze mial sprzet do dupy
Trzeba czekac na rozwoj. Wszystko jest mikroskopijne . i tak jak mowisz
Dlatego idę na spokojnie 6.04 na usg i ciekawe który to bd tydzień może zaskoczy mnie tak jak i w 1 ciąży (nie nie ma nic po ok 2tyg bijące serduszko ;)) w sumie jak to kiedyś powiedział mój gin "kobieta to nie maszyna" ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

witam wszystkie miłe świętujące w rodzinnej atmosferze pozdrawiam
Niestety zjazdu samopoczucia częśc dalsza. Wczorajsz USG było masakryczne. Pani ginekolog to się do krów chyba nadaje, tak mnei wymęczyła. Od rana mam różowo-brązowe plamienia, aż się poryczałam, bo boję się, czy nie wyrządziła fasolce jakiejś krzywdy. Też tak mieliście?

witam wszystkie miłe świętujące w rodzinnej atmosferze pozdrawiam
Niestety zjazdu samopoczucia częśc dalsza. Wczorajsz USG było masakryczne. Pani ginekolog to się do krów chyba nadaje, tak mnei wymęczyła. Od rana mam różowo-brązowe plamienia, aż się poryczałam, bo boję się, czy nie wyrządziła fasolce jakiejś krzywdy. Też tak mieliście?

Współczuje badania, plamienie może być po badaniu usg, raczej nic nie zrobiła z maluszkiem. Szyjka jest bardzo ukrwiona i może stąd plamienie. Ale jak Cie coś niepokoi lepiej skonsultować to z lekarzem.

reklama
Do góry