reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@piorunem, dlatego mi sie nie podoba Pola, bo Pola ssie pitola [emoji85][emoji23]

Moje przeczucie-dziewczynka [emoji14]

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ja mam przeczucia na córkę, ale poprzednim razem byłam Pewna ze syn ;)
A imiona, jeszcze nie mam typów na pewno nie będzie Kacper i Nadal, Nikodem bo mi się źle.kojarza. Mam.takich ancymonow w szkole. Poprzednim razem od razu jeszcze zanim zaszła w ciążę wiedIalqm że będzie Agata.

Tak, ustawiam mu wyżej poduszki, ale chwilę poleży i znowu na płaskim. On kocha spać na płasko. Z nogami np.na poręczy od łózka :p Byłam u lekarza, dostałam porządne inhalacje to szybko pomoże :yes:

jak nie ma innych objawów to nie nie ma co się zamartwiać na zapas ;) Bierz wit.C i jedz czosnek. Może być w kapsułkach, choć nie ma to jak ząbek czosnku :wink:

Gratuluję:)
Czyli poczęcie nastąpiło w tym samym czasie 8-) Córeczka dostanie prezent na urodziny :-D

Dlatego tez wspomnialam o materacu hihihi moze tp by przeszło a inhalacje tez zwpjego czasu robiłam jak bylam w pl. I obywalo sie bez antybiotykow takze trzymma kciuki by i w twoim przypadku tak było:). Tutaj na szczescie mi w ogole nie chorują

W ogole dziewczyny idziecie jak burza.. Nie ogarniam:/

Co do imion tez wole nieudziwnione i nie za 'stare' aby bez wzgledu na przemijajacy czas nie bylo jak z kosmosu po prostu. I nawet jeśli jakoes imie dzis jest malo uchwytne jutro sie to zmieni hahaha
Pamietajcie o tym ;)
Moja mala miala byc igorem....no tak myslalam bo dopiero jak urodzilam to dowiedzielismy sie ze to dziewczynka a nie chlopiec jak cala rodzina stawiała haha . no oprocz mojego taty;)

Ostatnia edycja:
Dlatego tez wspomnialam o materacu hihihi moze tp by przeszło a inhalacje tez zwpjego czasu robiłam jak bylam w pl. I obywalo sie bez antybiotykow takze trzymma kciuki by i w twoim przypadku tak było:). Tutaj na szczescie mi w ogole nie chorują

W ogole dziewczyny idziecie jak burza.. Nie ogarniam:/

Co do imion tez wole nieudziwnione i nie za 'stare' aby bez wzgledu na przemijajacy czas nie bylo jak z kosmosu po prostu. I nawet jeśli jakoes imie dzis jest malo uchwytne jutro sie to zmieni hahaha
Pamietajcie o tym ;)
Moja mala miala byc igorem....no tak myslalam bo dopiero jak urodzilam to dowiedzielismy sie ze to dziewczynka a nie chlopiec jak cala rodzina stawiała haha . no oprocz mojego taty;)

Ale wy to w UK mieszkacie to możecie mieć imiona z angielska trochę :) albo polskie przetłumaczalne na angielski :) ja na polskiej wsi raczej Jessica nie dam [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przeczucia na córkę, ale poprzednim razem byłam Pewna ze syn ;)
A imiona, jeszcze nie mam typów na pewno nie będzie Kacper i Nadal, Nikodem bo mi się źle.kojarza. Mam.takich ancymonow w szkole. Poprzednim razem od razu jeszcze zanim zaszła w ciążę wiedIalqm że będzie Agata.

Przynajmniej wiesz jakich nie chcesz imion, to już połowa sukcesu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry