reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja poroniłam w zeszłym roku i też jakoś teraz się przejmuję bardziej... betę miałam 17,29 w 24 dc i zastanawiam się ciągle na ile to jest pewne :p

To pewnie po prostu wczesna ciąża. Kilka dni po ovu:) Bobas już się zagnieździł :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny . Ja ogólnie nawet się nie przedstawiłam . Mam synka, który kończy w maju 2 latka i zaczęlismy się starać o kolejne dziecko właśnie w tym miesiącu i już są dwie kreski beta tak jak pisałam 55 . W poniedziałek zrobię jeszcze raz, czy jest przyrost. Z zawodu jestem nauczycielem więc pracuje w szkole także mam czas poczytać was wieczorem , a wy tak dużo piszecie W tym roku kończę magisterkę więc co drugi weekend dodatkowo mam szkołę.

Żaneta a ja mieszkam w Niemczech i wtym roku we wakacje robię egzamin z certyfikatem z niemca. Powinnam się uczyć bo gramatyka mi się lamie ale jakoś się nie palę. Mąż mnie wyzywa ale mówię mu,że przecież cały czas się przy nim uczę :D no i chcieliśmy w te wakacje zrobić jeszcze jedno,żeby na przyszły rok było i byłoby 2 lata różnicy ale teraz myślę,że lepiej rok bo zamierzam iść na studia. I tylko o rok mi się przesunie. Leon od 3 lat pójdzie do przedszkola,to to młodsze rok po nim. Więc lepiej mi opóźniać wszystko o rok niż 2 lata :D tak se to wymyśliłam. Jeszcze mówi do niego,że lepiej rok bo po 2 latach może mi się odwidzieć :D taki zarcik. Ale uczyć będę się w domu (przy czwórce) i 2 soboty w miesiącu na uczelni plus egzaminy. I tak się ciągle zastanawiam czy dam radę? Ale jak bym miała iść w Pl studiować to też ciężko by było. Wiadomo a tu jeszcze wszystko w niemieckim :/ oczywiście mąż się zadeklarował,że będzie pomagać w domu przy dzieciach i mnie z nauką ( no musi) bo się nie podwoję :p

Witajcie dziewczyny[emoji5]Gratuluje dwoch kreseczek i zycze spokojnych ciaz!

Mama listopadowa 2011 i lipcowa 2018

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Veronika to podziwiam ja z jednym mam problemy żeby zoorganizować wszystko do szkoły . Właśnie pisałam pracę na zaliczenie. Jak Filip nie spi to nawet laptopa nie wyciągne bo on również chce pisać

Mój mąż jest ergoterapeutą i psychoterapeutą. Ma swoją przychodnię. Myślałam,żeby studiować tylko ergo ale jednak zdecydowałam się na praca socjalna. Dorobię psychologię dziecięcą i i tak będę mogła u męża w przychodni pracować. W tym kierunku myślę. A ja jak sobie coś postanowię to tak zrobię. A w Pl skończyłam technikum hotelarskie. I tu w tym zawodzie pracowałam ale chcę iść w innym kierunku bo w tym zawodzie weekendy i święta też pracowałam więc byśmy się mijali a tka nie chcemy :)

Ale naskrobałyście sporo postów ale przeczytałam wszystkie. Mam a imię Sandra w czerwcu 30 lat i córkę z Grudnia 2013. Ostatnia miesiączka ciut niespodziewana bo przyszła o 5 dni za szybko 25. 01 cykl 30 dni. Dwa różne testy jeden druga kreska delikatna a drugi ciut mocniejsza ale delikatna. Dziś odebrałam wyniki bety 263. Wg miesiączki to 5 tydz ale akurat w lutym mam zaznaczone stosunki i wg nich to dopiero 3 tydzień. Spanikowana trochę zapisałam się do lekarza na poniedziałek... Dziś mój mąż pochwalił się teściom i mojej mamie... Boję się że za wcześnie... Termin z okresu to 3.11 i to są urodziny mojej mamy Jak tak was poczytałam to stwierdziłam że polecę jutro po test zobaczyć czy krecha mocniejsza. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i mam nadzieję że tak sobie pozostaniemy do Listopada

Czesc dziewczyny, jak tam sqmopoczucia? Mnie w nocy brzuch pobolewal, bo o cyckach to juz nawet nie wspominam [emoji85]

reklama
A ja zrobiłam test i niestety póki co zero drugiej kreseczki. Nie wiem, czym więc był ten cień cienia na poprzednim. Może wadliwy był po prostu... czekam więc dalej, choć przeczuwam, że będzie @.

Jakby nie było, będzie dobrze, no ńie? Miłego weekendu dziewczyny! :)

Do góry