reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja poroniłam w zeszłym roku i też jakoś teraz się przejmuję bardziej... betę miałam 17,29 w 24 dc i zastanawiam się ciągle na ile to jest pewne :p

To pewnie po prostu wczesna ciąża. Kilka dni po ovu:) Bobas już się zagnieździł :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny . Ja ogólnie nawet się nie przedstawiłam . Mam synka, który kończy w maju 2 latka i zaczęlismy się starać o kolejne dziecko właśnie w tym miesiącu i już są dwie kreski beta tak jak pisałam 55 . W poniedziałek zrobię jeszcze raz, czy jest przyrost. Z zawodu jestem nauczycielem więc pracuje w szkole także mam czas poczytać was wieczorem , a wy tak dużo piszecie W tym roku kończę magisterkę więc co drugi weekend dodatkowo mam szkołę.

Żaneta a ja mieszkam w Niemczech i wtym roku we wakacje robię egzamin z certyfikatem z niemca. Powinnam się uczyć bo gramatyka mi się lamie ale jakoś się nie palę. Mąż mnie wyzywa ale mówię mu,że przecież cały czas się przy nim uczę :D no i chcieliśmy w te wakacje zrobić jeszcze jedno,żeby na przyszły rok było i byłoby 2 lata różnicy ale teraz myślę,że lepiej rok bo zamierzam iść na studia. I tylko o rok mi się przesunie. Leon od 3 lat pójdzie do przedszkola,to to młodsze rok po nim. Więc lepiej mi opóźniać wszystko o rok niż 2 lata :D tak se to wymyśliłam. Jeszcze mówi do niego,że lepiej rok bo po 2 latach może mi się odwidzieć :D taki zarcik. Ale uczyć będę się w domu (przy czwórce) i 2 soboty w miesiącu na uczelni plus egzaminy. I tak się ciągle zastanawiam czy dam radę? Ale jak bym miała iść w Pl studiować to też ciężko by było. Wiadomo a tu jeszcze wszystko w niemieckim :/ oczywiście mąż się zadeklarował,że będzie pomagać w domu przy dzieciach i mnie z nauką ( no musi) bo się nie podwoję :p

Witajcie dziewczyny[emoji5]Gratuluje dwoch kreseczek i zycze spokojnych ciaz!

Mama listopadowa 2011 i lipcowa 2018

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Veronika to podziwiam ja z jednym mam problemy żeby zoorganizować wszystko do szkoły . Właśnie pisałam pracę na zaliczenie. Jak Filip nie spi to nawet laptopa nie wyciągne bo on również chce pisać

Mój mąż jest ergoterapeutą i psychoterapeutą. Ma swoją przychodnię. Myślałam,żeby studiować tylko ergo ale jednak zdecydowałam się na praca socjalna. Dorobię psychologię dziecięcą i i tak będę mogła u męża w przychodni pracować. W tym kierunku myślę. A ja jak sobie coś postanowię to tak zrobię. A w Pl skończyłam technikum hotelarskie. I tu w tym zawodzie pracowałam ale chcę iść w innym kierunku bo w tym zawodzie weekendy i święta też pracowałam więc byśmy się mijali a tka nie chcemy :)

Ale naskrobałyście sporo postów ale przeczytałam wszystkie. Mam a imię Sandra w czerwcu 30 lat i córkę z Grudnia 2013. Ostatnia miesiączka ciut niespodziewana bo przyszła o 5 dni za szybko 25. 01 cykl 30 dni. Dwa różne testy jeden druga kreska delikatna a drugi ciut mocniejsza ale delikatna. Dziś odebrałam wyniki bety 263. Wg miesiączki to 5 tydz ale akurat w lutym mam zaznaczone stosunki i wg nich to dopiero 3 tydzień. Spanikowana trochę zapisałam się do lekarza na poniedziałek... Dziś mój mąż pochwalił się teściom i mojej mamie... Boję się że za wcześnie... Termin z okresu to 3.11 i to są urodziny mojej mamy Jak tak was poczytałam to stwierdziłam że polecę jutro po test zobaczyć czy krecha mocniejsza. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i mam nadzieję że tak sobie pozostaniemy do Listopada

Czesc dziewczyny, jak tam sqmopoczucia? Mnie w nocy brzuch pobolewal, bo o cyckach to juz nawet nie wspominam [emoji85]

reklama
A ja zrobiłam test i niestety póki co zero drugiej kreseczki. Nie wiem, czym więc był ten cień cienia na poprzednim. Może wadliwy był po prostu... czekam więc dalej, choć przeczuwam, że będzie @.

Jakby nie było, będzie dobrze, no ńie? Miłego weekendu dziewczyny! :)

Do góry