reklama
Też mam taką nadzieje że będziemy miały spokojne i nudne ciąże bez żadnych problemów
Oby tak było ja nie mam za dobrych wspomnień bo równy miesiąc temu poroniłam w 6tc ale mam nadzieje ze teraz będzie ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
piorunem
Fanka BB :)
Oby tak było ja nie mam za dobrych wspomnień bo równy miesiąc temu poroniłam w 6tc ale mam nadzieje ze teraz będzie ok
Ja poroniłam w zeszłym roku i też jakoś teraz się przejmuję bardziej... betę miałam 17,29 w 24 dc i zastanawiam się ciągle na ile to jest pewne
I oby dotrwać do terminów - Tosię urodziłam w 36 tc, następne wolałabym o czasie.
Ja Młodego w 37tygodniu ale nie narzekam ważył 3100, 10pkt dostał i wszystko ok. Ale moze tydzień wcześniej zrobiłby różnicę...nie wiem
azamamew
Moja też wszystko w porządku 52 cm i 3250, 10 pkt. Tyle, że teściowa pielęgniarka wrobiła mnie w Poradnię Wcześniaków i musiałam później niepotrzebnie z nią chodzić. Teraz mieszkam 60km dalej, bo się przeprowadziłam i nie widzi mi się by znów jeździć.
piorunem
Piorunem gratulacje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję i również gratuluję
Agne91
Zaangażowana w BB
Agne91
Ogromne gratulacje! i witaj w naszym gronie
Przewidywany termin porodu? i jeszcze jak możesz podaj wiek i imię (Agnieszka?)
Tak, Agnieszka, 27 lat termin jeszcze nieznany
Agne91
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, słuchacie serca w pierwszym trymestrze ? Czytałam u mamyginekolog, że może to być niebezpieczne dla maluszka.
Ja byłam na wizycie 28/02 z betą prawie 600 i gin kazał wrócić za dwa tygodnie 16/03 i wówczas będzie wiadomo. Czy jajo zagnieździło się w macicy i czy jest pełne [emoji120][emoji120][emoji120]
Cycki bolą tylko jak naciskam, brzuch pobolewa jak na okres, trochę dopada mnie zmęczenie, ale ogólnie jest [emoji123][emoji123][emoji123]
Ja byłam na wizycie 28/02 z betą prawie 600 i gin kazał wrócić za dwa tygodnie 16/03 i wówczas będzie wiadomo. Czy jajo zagnieździło się w macicy i czy jest pełne [emoji120][emoji120][emoji120]
Cycki bolą tylko jak naciskam, brzuch pobolewa jak na okres, trochę dopada mnie zmęczenie, ale ogólnie jest [emoji123][emoji123][emoji123]
reklama
Agne91
Ja nie Man praktycznie żadnych objawów, moze senność jeśli chodzi o wizytę 20.03 to na pewno będę już widzieć serduszko, ale słuchać nie. Tylko zobaczę na monitorze
Ania
Rzeczywiście, teraz sobie przypominam ze jakbym urodziła dzień czy dwa wcześniej to byłby wcześniakiem i przy tym są jakieś procedury... chyba tez darmowe szczepienia?
Ale oczywiście lepiej mieć ciążę donoszoną czyli choć ten 37 tydzień
Ja nie Man praktycznie żadnych objawów, moze senność jeśli chodzi o wizytę 20.03 to na pewno będę już widzieć serduszko, ale słuchać nie. Tylko zobaczę na monitorze
Ania
Rzeczywiście, teraz sobie przypominam ze jakbym urodziła dzień czy dwa wcześniej to byłby wcześniakiem i przy tym są jakieś procedury... chyba tez darmowe szczepienia?
Ale oczywiście lepiej mieć ciążę donoszoną czyli choć ten 37 tydzień