reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja też się witam. Test dziś wyszedł pozytywny co prawda druga kreska lekko różowa ale jest . Dziś jadę zrobić bętę i zobaczymy

reklama
Patuska, Malinka
W takim razie trzymam kciuki za wasze dwie kreski i mam nadzieję, że dołączycie do nas niebawem :)

Lulcia
Ty masz w stopce 9tydzien i 5dzień ciąży?

Ja z moim pierwszym dzieckiem w ogole się nie starałam. Rozmawialiśmy dopiero z mężem, żeby od przyszłego roku zacząć sie starać. Miałam isc do lekarza na kontrolę i zacząć brać kwas foliowy ... a tu tydzień pózniej dwie kreski ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Już zmieniłam. Gdybym nie poroniła to właśnie w tym tygodniu była. Zapomniałam zmienić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Wychodzi na to,ze tez dołącze do was. W poniedziałek zobaczyłam jasna drugą kreseczkę, wczoraj powtórka i są dwie grube kreski. Wg terminu z ostatniego okresu to termin wychodzi na 5listopad. To był nasz drugi cykl starań. Mam juz jednego synka z października 2016. Życzę wszystkim pozostałym dwóch kresek ;-)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Wychodzi na to,ze tez dołącze do was. W poniedziałek zobaczyłam jasna drugą kreseczkę, wczoraj powtórka i są dwie grube kreski. Wg terminu z ostatniego okresu to termin wychodzi na 5listopad. To był nasz drugi cykl starań. Mam juz jednego synka z października 2016. Życzę wszystkim pozostałym dwóch kresek ;-)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję!! Ja też mam termin na 05.11. :) Witaj w klubie:)

Witajcie:)

Ja mam termin na 8listopada choc to sie jeszcze pewnie zmieni;)

Pierwszy test wyszedl mi jakos w 10/11dpo a bylo to 25 lutego:) minal mi termin okresu i juz czuje sie lepiej co do kluc i pobolewan.
Bety nie robię bo sie nie chce stresowac.. Chce myslec pozytywnie
Mam juz 11 latka i 8 latke:)

reklama
Witajcie:)

Ja mam termin na 8listopada choc to sie jeszcze pewnie zmieni;)

Pierwszy test wyszedl mi jakos w 10/11dpo a bylo to 25 lutego:) minal mi termin okresu i juz czuje sie lepiej co do kluc i pobolewan.
Bety nie robię bo sie nie chce stresowac.. Chce myslec pozytywnie
Mam juz 11 latka i 8 latke:)

Witaj! I gratuluję :)
U mnie bladzioch był 21dc, 11dpo :) A później tylko testy ciemniały. Ja też czuję bardzo dobrze, aż mnie to dziwi. W pierwszej ciąży bardziej okresowo się czułam, miałam bardzo bolące piersi i brzuch i plecy, a teraz praktycznie nic..
Bety nie robiłam ani wtedy, ani teraz :)
Masz już dzieciaczki jakieś?

Do góry