reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Lulcia
Przykro mi z powodu twojej straty :(
Trzymam kciuki za ten cykl :) kiedy odważysz się na teścik?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Planuje zrobić w przyszłym tygodniu :)
Mam nadzieje ze sytuacja z początku lutego się nie powtórzy :(

Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Dostałaś luteinę od lekarza na druga fazę cyklu?

Planuje zrobić w przyszłym tygodniu :)
Mam nadzieje ze sytuacja z początku lutego się nie powtórzy :(

Lulcia, przykro mi z powodu straty. Dzielna jesteś, że się nie załamujesz.

Kiedy planujesz testować? Ja 8 marca- wtedy będzie 28 dc.

To i ja po cichu zaczne was podgladac :) W przyszlym tyg robie test to moze zostane na dluzej :)
A wszystkim juz zafasolkowanym gratuluje ;*

Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Dostałaś luteinę od lekarza na druga fazę cyklu?

Nie, żadnych tabletek nie dostałam. Ale jak tylko zobaczę 2 kreski to od razu śmigam do lekarza, może wtedy mi coś zapisze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar83e3kurskp8rc.png

Witam. [emoji4]juz rozpoczął się wątek mam listopadowych [emoji38][emoji38][emoji38]. .. Gratuluję tym które juz zaciazyly a tym które będą dopiero testować życzę aby zobaczyły II tłuste krechy... ŻYCZY PRZYSZLA MAMA SIERPNIOWA [emoji6]

reklama
Patuska, Malinka
W takim razie trzymam kciuki za wasze dwie kreski i mam nadzieję, że dołączycie do nas niebawem :)

Lulcia
Ty masz w stopce 9tydzien i 5dzień ciąży?

Ja z moim pierwszym dzieckiem w ogole się nie starałam. Rozmawialiśmy dopiero z mężem, żeby od przyszłego roku zacząć sie starać. Miałam isc do lekarza na kontrolę i zacząć brać kwas foliowy ... a tu tydzień pózniej dwie kreski ;)

Do góry