reklama
patuśka
Fanka BB :)
Lulcia, przykro mi z powodu straty. Dzielna jesteś, że się nie załamujesz.Planuje zrobić w przyszłym tygodniu
Mam nadzieje ze sytuacja z początku lutego się nie powtórzy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kiedy planujesz testować? Ja 8 marca- wtedy będzie 28 dc.
Maalinkaa17
Zaciekawiona BB
To i ja po cichu zaczne was podgladac W przyszlym tyg robie test to moze zostane na dluzej
A wszystkim juz zafasolkowanym gratuluje ;*
A wszystkim juz zafasolkowanym gratuluje ;*
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Dostałaś luteinę od lekarza na druga fazę cyklu?
Nie, żadnych tabletek nie dostałam. Ale jak tylko zobaczę 2 kreski to od razu śmigam do lekarza, może wtedy mi coś zapisze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lulcia, przykro mi z powodu straty. Dzielna jesteś, że się nie załamujesz.
Kiedy planujesz testować? Ja 8 marca- wtedy będzie 28 dc.
Ja będę testować 7 marca, myśle ze już wtedy powinno coś być
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zanka200389
Fanka BB :)
Witam. [emoji4]juz rozpoczął się wątek mam listopadowych [emoji38][emoji38][emoji38]. .. Gratuluję tym które juz zaciazyly a tym które będą dopiero testować życzę aby zobaczyły II tłuste krechy... ŻYCZY PRZYSZLA MAMA SIERPNIOWA [emoji6]
reklama
Patuska, Malinka
W takim razie trzymam kciuki za wasze dwie kreski i mam nadzieję, że dołączycie do nas niebawem
Lulcia
Ty masz w stopce 9tydzien i 5dzień ciąży?
Ja z moim pierwszym dzieckiem w ogole się nie starałam. Rozmawialiśmy dopiero z mężem, żeby od przyszłego roku zacząć sie starać. Miałam isc do lekarza na kontrolę i zacząć brać kwas foliowy ... a tu tydzień pózniej dwie kreski
W takim razie trzymam kciuki za wasze dwie kreski i mam nadzieję, że dołączycie do nas niebawem
Lulcia
Ty masz w stopce 9tydzien i 5dzień ciąży?
Ja z moim pierwszym dzieckiem w ogole się nie starałam. Rozmawialiśmy dopiero z mężem, żeby od przyszłego roku zacząć sie starać. Miałam isc do lekarza na kontrolę i zacząć brać kwas foliowy ... a tu tydzień pózniej dwie kreski