reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja myślę, że smażone tak mnie odziało to raz...A dwa, że nie zjadłam jak człowiek tylko nażarłam się jak świnia :D Już te trzy ostanie mogłam sobie darować...ale nie potrafiłam się powstrzymać :-D Więc następnym razem po prostu ograniczę ilość... Ale boję się, że nie dam rady nad sobą zapanować :o:p gazowanych nie pijam, kolorowych też, tyko woda albo woda z cytryną, bo lubię :)
A kalafiorek ostatnio wpierniczyłam z bułeczką tartą i nic mi nie było... tylko te placki... :oops: No troszkę za dużo.... nooo... :rolleyes2:

Napewno ilosc hehehe

Co ta ciaza z nami robi.
Dla mnie np. Lody mogly nie istniec a teraz ciagle mi po glowie chodzą lody z szarlotka na cieplo!!
Brokula uwielbiam tez i ostatnio nic mi nie bylo wiec moze ta mieszanka z kalafiorem i bobem calkiem namieszala lol

Woda w cytryna uwielbiam!!!

Cześć po wizycie!!!
Dzidzius ma 5 cm obecnie:)
Macha rączkami nóżkami i uważam że jest śliczny z profilu :)
Serduszko pika, kość nosowa moja gin mówiła że ma mała czy coś takiego że 2 cm nie całe czy coś ale to tak na oko mówiła malutki jest jeszcze A prenatalne 23 to będziemy wszystko wiedzieć:)
Na dzień dzisiejszy wszystko ok rusza się i fika takze mój szczęśliwy:)
I prawdopodobnie chlopiec!!!
Mówi że wyrostek jest większy i sterczy mówi że jeszcze malutki jest i dlatego że prawdopodobnie ale że obstaje przy chłopcu:)
Radość nie do opisania:)
Wklejam zdj ale błąd się pojawia :(
No sliczny babelek!!!:):)

Cześć po wizycie!!!
Serduszko pika, kość nosowa moja gin mówiła że ma mała czy coś takiego że 2 cm nie całe czy coś ale to tak na oko mówiła malutki jest jeszcze A prenatalne 23 to będziemy wszystko wiedzieć:)
Mówi że wyrostek jest większy i sterczy mówi że jeszcze malutki jest i dlatego że prawdopodobnie ale że obstaje przy chłopcu:)
Śliczne zdjęcie. Dobrze że dziecko rośnie zdrowo

Napewno ilosc hehehe

Co ta ciaza z nami robi.
Dla mnie np. Lody mogly nie istniec a teraz ciagle mi po glowie chodzą lody z szarlotka na cieplo!!
Brokula uwielbiam tez i ostatnio nic mi nie bylo wiec moze ta mieszanka z kalafiorem i bobem calkiem namieszala lol

Woda w cytryna uwielbiam!!!

Ja lody uwielbiam i na szczęście miłość mi nie przeszła ;) Na weekend dobry litr zeżarłam i nic mi nie było :p Może spróbuj tych rarytasów osobno... w bezpiecznej ilości... to pewnie przejdzie bezboleśnie :-p

Mój mąż powiwdział, że jak mi bardzo zależy to będzie przy porodzie. Ale mi w sumie na tum specjalnie nie zależy. Wolę aby był w domu z pozostałymi dziećmi.

Jak ci nie zalezy to git i majonez ;) Grunt to dogadać się z mężem :rolleyes2:

Cześć po wizycie!!!

Super! :) I gratuluję wstępnie chłopczyka, ale chyba tak zostanie już :tak: U dziewczynki do 13tygodnia może się jeszcze nub podnieść i zrobić chłopiec, ale w drugą stronę raczej się nie położy :D
najważniejsze, że rośnie zdrowo :)

Cześć po wizycie!!!
No śliczny!

Ja lody uwielbiam i na szczęście miłość mi nie przeszła ;) Na weekend dobry litr zeżarłam i nic mi nie było [emoji14] Może spróbuj tych rarytasów osobno... w bezpiecznej ilości... to pewnie przejdzie bezboleśnie :-p

Jak ci nie zalezy to git i majonez ;) Grunt to dogadać się z mężem :rolleyes2:

Super! :) I gratuluję wstępnie chłopczyka, ale chyba tak zostanie już :tak: U dziewczynki do 13tygodnia może się jeszcze nub podnieść i zrobić chłopiec, ale w drugą stronę raczej się nie położy :D
najważniejsze, że rośnie zdrowo :)
Niekoniecznie ;) u mojej sis na prenatalnych powiedział że chłopak a msc później już dziewczyna i urodziła się dziewczynka :)

reklama
Cześć po wizycie!!!

Piekny jest, gratulacje :)

Do góry