reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja myślę, że smażone tak mnie odziało to raz...A dwa, że nie zjadłam jak człowiek tylko nażarłam się jak świnia :D Już te trzy ostanie mogłam sobie darować...ale nie potrafiłam się powstrzymać :-D Więc następnym razem po prostu ograniczę ilość... Ale boję się, że nie dam rady nad sobą zapanować :o:p gazowanych nie pijam, kolorowych też, tyko woda albo woda z cytryną, bo lubię :)
A kalafiorek ostatnio wpierniczyłam z bułeczką tartą i nic mi nie było... tylko te placki... :oops: No troszkę za dużo.... nooo... :rolleyes2:

Napewno ilosc hehehe

Co ta ciaza z nami robi.
Dla mnie np. Lody mogly nie istniec a teraz ciagle mi po glowie chodzą lody z szarlotka na cieplo!!
Brokula uwielbiam tez i ostatnio nic mi nie bylo wiec moze ta mieszanka z kalafiorem i bobem calkiem namieszala lol

Woda w cytryna uwielbiam!!!

Cześć po wizycie!!!
Dzidzius ma 5 cm obecnie:)
Macha rączkami nóżkami i uważam że jest śliczny z profilu :)
Serduszko pika, kość nosowa moja gin mówiła że ma mała czy coś takiego że 2 cm nie całe czy coś ale to tak na oko mówiła malutki jest jeszcze A prenatalne 23 to będziemy wszystko wiedzieć:)
Na dzień dzisiejszy wszystko ok rusza się i fika takze mój szczęśliwy:)
I prawdopodobnie chlopiec!!!
Mówi że wyrostek jest większy i sterczy mówi że jeszcze malutki jest i dlatego że prawdopodobnie ale że obstaje przy chłopcu:)
Radość nie do opisania:)
Wklejam zdj ale błąd się pojawia :(
No sliczny babelek!!!:):)

Cześć po wizycie!!!
Serduszko pika, kość nosowa moja gin mówiła że ma mała czy coś takiego że 2 cm nie całe czy coś ale to tak na oko mówiła malutki jest jeszcze A prenatalne 23 to będziemy wszystko wiedzieć:)
Mówi że wyrostek jest większy i sterczy mówi że jeszcze malutki jest i dlatego że prawdopodobnie ale że obstaje przy chłopcu:)
Śliczne zdjęcie. Dobrze że dziecko rośnie zdrowo

Napewno ilosc hehehe

Co ta ciaza z nami robi.
Dla mnie np. Lody mogly nie istniec a teraz ciagle mi po glowie chodzą lody z szarlotka na cieplo!!
Brokula uwielbiam tez i ostatnio nic mi nie bylo wiec moze ta mieszanka z kalafiorem i bobem calkiem namieszala lol

Woda w cytryna uwielbiam!!!

Ja lody uwielbiam i na szczęście miłość mi nie przeszła ;) Na weekend dobry litr zeżarłam i nic mi nie było :p Może spróbuj tych rarytasów osobno... w bezpiecznej ilości... to pewnie przejdzie bezboleśnie :-p

Mój mąż powiwdział, że jak mi bardzo zależy to będzie przy porodzie. Ale mi w sumie na tum specjalnie nie zależy. Wolę aby był w domu z pozostałymi dziećmi.

Jak ci nie zalezy to git i majonez ;) Grunt to dogadać się z mężem :rolleyes2:

Cześć po wizycie!!!

Super! :) I gratuluję wstępnie chłopczyka, ale chyba tak zostanie już :tak: U dziewczynki do 13tygodnia może się jeszcze nub podnieść i zrobić chłopiec, ale w drugą stronę raczej się nie położy :D
najważniejsze, że rośnie zdrowo :)

Cześć po wizycie!!!
No śliczny!

Ja lody uwielbiam i na szczęście miłość mi nie przeszła ;) Na weekend dobry litr zeżarłam i nic mi nie było [emoji14] Może spróbuj tych rarytasów osobno... w bezpiecznej ilości... to pewnie przejdzie bezboleśnie :-p

Jak ci nie zalezy to git i majonez ;) Grunt to dogadać się z mężem :rolleyes2:

Super! :) I gratuluję wstępnie chłopczyka, ale chyba tak zostanie już :tak: U dziewczynki do 13tygodnia może się jeszcze nub podnieść i zrobić chłopiec, ale w drugą stronę raczej się nie położy :D
najważniejsze, że rośnie zdrowo :)
Niekoniecznie ;) u mojej sis na prenatalnych powiedział że chłopak a msc później już dziewczyna i urodziła się dziewczynka :)

reklama
Cześć po wizycie!!!

Piekny jest, gratulacje :)

Do góry