Płomyk*
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sara
Piękny duży dzidziolek!!! Chyba ci zmierzył z nóżkami, co? Super!! Ja mam jutro wizytę,tez nie mogę doczekać sie wizyty [emoji846]
Idziemy leb w leb ja 16 maja wizyta i bedzie 14 +1 mam nadzieje ze potwierdzi dziewuszke chcemy dzieciom zrobic niespodzianke nadmuchac balony z helem schowac je do duzych pudelek i musza otworzyc i dowiedza sie jakiej plci jest rodzenstwoDziewczyny gratuluje udanych wizyt i super maluszkow
Ja jeszcze sobie poczekam do 17.05... Długo ale warto czekać na takie wiadomosci![]()
No ciekawe czy za tydzień już przez brzuch zrobi? Już bym tak wolała niż dolną stroną:/ A wy których tygodniach mialyscie już przez brzuch i do którego dołem?
Za tydzień 12 tydzień może już odpusci![]()
Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko Okitylko Dzidziuś bardzo aktywny i nie chciał współpracować, trudno przez te ruchy było zmierzyć tętno i zrobić fotkę
ma 12,5 cm.
Miłego popołudnia![]()
To nie moj dzidziolek, ja mam miec wizyte pojutrze, ale nie bedzie mial mi kto z mlodym zostac, wiec jesli jutro bede sie czula lepiej, to pojde jutro, a jak nie to w czwartek [emoji14]
Hej Dziewczyny, miałam dziś wizytę i na 98% będziemy mieć córeczkę, a miałam cały czas przeczucie, że będzie chłopiec [emoji3] no i tatuś od razu jak się dowiedział zaczął przeglądać różowe ubranka i nawet kilka kupilismy. Patrzylismy tez troszkę na wózki i chyba w sumie zostaniemy przy tym który wybraliśmy w internecie [emoji5]
To i ja się przywitamobecnie 15 tydzien a termin mamy na 5 listopada
No ciekawe czy za tydzień już przez brzuch zrobi? Już bym tak wolała niż dolną stroną:/ A wy których tygodniach mialyscie już przez brzuch i do którego dołem?
Za tydzień 12 tydzień może już odpusci![]()