Płomyk*
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sara
Piękny duży dzidziolek!!! Chyba ci zmierzył z nóżkami, co? Super!! Ja mam jutro wizytę,tez nie mogę doczekać sie wizyty [emoji846]
Idziemy leb w leb ja 16 maja wizyta i bedzie 14 +1 mam nadzieje ze potwierdzi dziewuszke chcemy dzieciom zrobic niespodzianke nadmuchac balony z helem schowac je do duzych pudelek i musza otworzyc i dowiedza sie jakiej plci jest rodzenstwoDziewczyny gratuluje udanych wizyt i super maluszkow
Ja jeszcze sobie poczekam do 17.05... Długo ale warto czekać na takie wiadomosci
No ciekawe czy za tydzień już przez brzuch zrobi? Już bym tak wolała niż dolną stroną:/ A wy których tygodniach mialyscie już przez brzuch i do którego dołem?
Za tydzień 12 tydzień może już odpusci
Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko Oki tylko Dzidziuś bardzo aktywny i nie chciał współpracować, trudno przez te ruchy było zmierzyć tętno i zrobić fotkę ma 12,5 cm.
Miłego popołudnia
To nie moj dzidziolek, ja mam miec wizyte pojutrze, ale nie bedzie mial mi kto z mlodym zostac, wiec jesli jutro bede sie czula lepiej, to pojde jutro, a jak nie to w czwartek [emoji14]
Hej Dziewczyny, miałam dziś wizytę i na 98% będziemy mieć córeczkę, a miałam cały czas przeczucie, że będzie chłopiec [emoji3] no i tatuś od razu jak się dowiedział zaczął przeglądać różowe ubranka i nawet kilka kupilismy. Patrzylismy tez troszkę na wózki i chyba w sumie zostaniemy przy tym który wybraliśmy w internecie [emoji5]
To i ja się przywitam obecnie 15 tydzien a termin mamy na 5 listopada
No ciekawe czy za tydzień już przez brzuch zrobi? Już bym tak wolała niż dolną stroną:/ A wy których tygodniach mialyscie już przez brzuch i do którego dołem?
Za tydzień 12 tydzień może już odpusci