reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jejku czy Was też swędzą piersi?
Chyba rozstępy mi się robią i dlatego tak swędzi strasznie. Zaczęłam smarować olejkuem z Lirene będę mamą, ale ja już mam po poprzednich ciążach mega rozstępy na piersiach. Smarujecie się już czymś?

Chyba rozstępy mi się robią i dlatego tak swędzi strasznie. Zaczęłam smarować olejkuem z Lirene będę mamą, ale ja już mam po poprzednich ciążach mega rozstępy na piersiach. Smarujecie się już czymś?
Nie cierpię się smarować. Niczego jeszcze nie używałem ale wypadałoby zacząć. Nic mnie nie swędzi na szczęście.

Współczuję tego bólu. Przed ciąża też Ci się to zdarzało?
Może chłodne okłady na kark i czoło, do tego relaks z herbatka z cytryną. Czasami masaż skroni pomaga
Niestety zdarzały mi się bóle głowy i nigdy nie mijały bez proszków. Zawsze brałam pyralgine. Migreny też miewalam. Apap nigdy mi na nic nie pomógł. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko Oki :biggrin2: tylko Dzidziuś bardzo aktywny i nie chciał współpracować, trudno przez te ruchy było zmierzyć tętno i zrobić fotkę ;) ma 12,5 cm.
Miłego popołudnia :)
Ale te nasze dzidziutki szybko rosna [emoji7][emoji7]
A to moj maluszek:)
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173]
Swedza i mrowieja [emoji14]

Wiesz co ja nie smaruje Wogole.... czytałam ze rozstępy są bardziej uwarunkowane genetycznie wiec jak mam mieć to będę miała:) będę się smarować bardziej żeby ulżyć rozciągającej się skorze i może złagodzi to tez coś? Na razie nie mam takiej potrzeby, nic nie swędzi ani się nie rozciąga.

reklama
Do góry